Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ "ΤΣΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΑΚΙ ΜΕ ΟΥΡΑ "


Εδώ ο καλός και φτηνός Τουρισμός
 Για περάστε, Για περάστε, μπουγιουρουμ κατά πως το λένε οι σκατοτουρκοι εκεί !
Κάπου άκουσαν για το παλιό bloody mary και σκέφτηκαν να κάνουν και τσάι με ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, και επί τη ευκαιρία και να νοθεύσουν και τα ποτά με ΟΥΡΑ ,τώρα δεν ξέρω αν ήταν και από την παραγωγή κατευθείαν στην κατανάλωση.

32 άτομα συνελήφθησαν στην Τουρκία στην  διάρκεια επιχείρησης λαθραίου τσαγιού. Κατασχέθηκαν 1500 τόνοι τσαγιού που διαπιστώθηκε ότι τα χρωμάτιζαν με αίμα γουρουνιού.
Στα πλαίσια έρευνας που για 6 μήνες έκανε η εισαγγελία του Γκιουρπινάρ πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση σε 49 σημεία στις πόλεις Βαν, Χακκάρι, Άδανα, Μερσίνα, Ριζούντα και Σιρνάκ.
Στην επιχείρηση μετείχαν 300 άτομα και συνελήφθησαν 32 άτομα, μεταξύ των οποίων αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι. Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στο Γκιουρπινάρ.
Στις επιχειρήσεις αυτές κατασχέθηκαν 1. 473.000 κιλά τσαγιού αξίας 20 εκ. λιρών. Βρέθηκαν τσάγια τα οποία ήταν αποθηκευμένα σε αχυρώνα μέσα στις κοπριές, ενώ διαπιστώθηκε ότι βιομηχανία στα Άδανα τα ανακάτευε με αίμα γουρουνιού για να παίρνει χρώμα.
και  επιπλεον
14 ξεναγοί, 1 Τούρκος και 13 Ρώσοι στάλθηκαν στο νοσοκομείο Ακντενίζ της Αττάλειας δηλητηριασμένοι από αλκοόλ μετά από τουριστικό ταξίδι στο Μπόντρουμ. Από αυτούς οι 10 πήραν εξιτήριο, ενώ έχασαν τη ζωή τους η 28χρονη Μαρία Σαλιαπίνα και η 22χρονη Ζαλιάεβα Αουίλια. Από τα δύο άτομα που συνεχιζόταν η θεραπεία τους η Αλίνα Σαγκαλάεβα πήρε εξιτήριο πριν από λίγες μέρες.
Χτες το μεσημέρι διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος της Βικτόρια Νικολόεβα που έδινε μάχη ζωής στην εντατική. Χτες ανακοινώθηκε από το συγκληθέν συμβούλιο ο θάνατος της Ρωσίδας ξεναγού. Οι γιατροί είναι σε επαφή με τους γονείς της για την πιθανότητα να χαριστούνε κάποια όργανα της.

Άντε καλό ταξείδι και χαιρετίσματα στον Ονουρ και στην Σεχραζατ


1 σχόλιο:

  1. Πολλοι εχουν την ιδεα πως η Τουρκια εκσυγχρονιστηκε...Ψωμολυσανε οι εργαζομενοι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή