Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Όταν οι Γερμανοί βλέπουν τις τσέπες τους να στραγγίζουν, γιατί λόγω της οικονομικής στενότητας στην Ελλάδα οι βιομηχανίες τους έχασαν τον καλύτερο τους πελάτη, αρχίζουν και ονειρεύονται πραξικοπήματα  και χούντες μήπως και δουν μια άσπρη μέρα.

Εξ ου και το δημοσίευμα της Γερμανικής BILD που δήθεν απο πηγές του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών  βλέπουν φαντάσματα καθ υπόδειξιν μάλλον της Angela Merkel.
Όταν στριμωχνανε στην γωνία την Ελλάδα και την έπνιγαν στα δάνεια και στις πιστοληπτικές υποβαθμίσεις, δεν είχαν σκεφτεί οι μαλάκες, ότι την ίδια στιγμή κατέστρεφαν την μεγαλύτερη αγορά που απορροφούσε τα προϊόντα τους .
Είμαστε η μόνη χώρα που δεν εχει δική της βιομηχανία ούτε  ούτε πρώτων υλών,ούτε αυτοκινήτων, ούτε τίποτε.
Οι υπόλοιπες όμως Ευρωπαϊκές χώρες είναι όλες ανταγωνιστικές,όταν τις πρεσαρεις έχουν την δυνατότητα να παράγουν δικά τους .
Εκτός αυτού πάντα για τον Έλληνα τα γερμανικά προϊόντα ήταν τα αγαπημένα του, μπορεί κάποιος να αναγκαζόταν να αγοράσει FIAT το όνειρο του όμως ήταν πάντα η MERCEDES και η BMW που με την πρώτη ευκαιρία το πραγματοποιούσε ,
Τώρα ποιος να αγοράσει τι!, τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα με τα πανάκριβα τέλη, τα ακριβότερα ελαστικά ,υφάσματα, ηλεκτρολογικά, βιομηχανικά είδη.
Να κάνεις προμήθεια από την SIEMENS είτε σήμερα είτε στο μέλλον και αύριο να σε τρέχουν στα ειδικά δικαστήρια, αστο καλύτερα.
Αλλά και η ψυχολογία της αγοράς είναι χάλια και το κλίμα είναι ψυχρό για κάθε τι γερμανικό.
 Κοινώς τώρα ισχύει αυτό που λέγει και η λαϊκή ρήση  "ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ....ΦΡΕΙΔΙΑ.!!.... ΜΟΥ!!!!"
Να δούμε λοιπόν που θα πουλάνε αυτά που παράγουν, και αν η κρίση στην Ελλάδα θα επηρεάσει η όχι και την Γερμανική Οικονομία
Όμως παλιολαμογια όλοι σας.
 Αυτό απευθύνεται στον Γιωργάκη και στο σκυλολόι του τα κατάλοιπα της γενιάς  του Πολυτεχνείου ,που από δήθεν αγωνιστές τότε μαζέψεατε και κάτι κοπροσκυλα ματατζηδες από ανατολικές χώρες προσέχετε καλά, πάνε τα χρόνια που μπορούσατε με στρατιωτικά μέσα να τιθασευσετε τον κόσμο.
Τώρα Λαός και Στρατός και μέσα Ασφαλείας είναι ένα και όλοι έτοιμοι να σας Απαυτώσουν κατά το
πασίγνωστο πλέον στο πανελληνιο τραγουδάκι με τον Στρατηγό Καραΐσκάκη, αιδιασμενοι από τα ψέμματα  σας και τις μειοδοσιες σας στο ξεπούλημα της χωρας

Απολαύστε το



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου