Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΡΑΜΟΛΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ

Πρόεδρε ,αν μιλούσες γιατί τελευταία μόνο κουνάς το κεφάλι σου άντε πότε πότε και το χέρι ,θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση.

Γιατί παραμένεις στην θέση σου?
Τι προσφέρεις στην χώρα σου και στην θέση που ανέλαβες ?

Έχεις εμπιστοσύνη στον Γιωργάκη! Αν ναι , τότε σίγουρα λόγω της πείρας σου τόσα χρόνια στην πολιτική πρέπει να θεωρούμε βέβαιο ότι δυστυχώς το αλτσχαιμερ σε  έχει χτυπήσει ανεπανόρθωτα και θα πρέπει να σου βρούμε αντικαταστάτη.
Αν εισουνα καλά, σαν πολιτικός διεθνούς καριέρας σίγουρα θα καταλάβαινες ότι φρένο στον κατήφορο που μας έχει βάλει ο Παπανδρέου δεν μπαίνει.
Αν σου έχουν προτείνει χρήματα, τι τα θέλεις, πότε θα προλάβεις να τα φας ,εδώ και ένα γιαούρτι το θες με λίγα λιπαρά να μην σε βαρυστομαχιασει.
Για δόξα . Η μοναδική σου ελπίδα είναι να παραιτηθείς μπας και βρεθεί κάποιος ιστορικός στο μέλλον να πει μια καλή κουβέντα και για σένα.
Αν είσαι μέλος από τίποτε illuminati η από καμιά λέσχη bildeberg εντάξει αρκετά έκανες γι αυτούς, άντε τώρα καλή ψυχή, φτάνει ως εδώ.
 Κράτα και καμιά πισινή μπας και ψοφησεις αύριο και ανοίξεις τα μάτια και δεις τον άγιο Πέτρο να σε περιμένει σε καμιά γωνιά και να σε στέλνει στα καζάνια με τα υπόλοιπα φιλαράκια σου ξέρεις εσύ
Κανε επιτέλους το καθήκον σου

Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι αυτός που πάνω από όλα, και απ όλους πρέπει να προστατεύει τα συμφέροντα της Ελλάδας και των πολιτών της .
Αν το είχες ξεχάσει απ όταν παρέλαβες ,η δεν το ειχες καταλαβει καλα  να στο ξαναθυμίσω με το παρακάτω βιντεακι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου