Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ

Τελευταία όσο οι οικονομικές συνθήκες γίνονται χειρότερες για τους ηλικιωμένους, πολλοί από τα περήφανα Γηρατειά μας (που έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου, μη ξέροντας τι παιδί θα έκανε ,γιατί αν ήξερε  ίσως και να το έπνιγε στον νεροχύτη) τρέχουν να εξασφαλίσουν  μια θέση στο Γηροκομείο Αθηνών ,τουλάχιστον για να έχουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό, και μια στέγη πάνω από τα κεφάλια τους τώρα που τα νοίκια είναι απλησίαστα.
Κανένας όμως δεν σκέφτεται και λίγο πιο πέρα από τον εαυτό του ,όλοι μονό πως θα βολευτούμε εμείς και κανένας άλλος.

Για τον πρόεδρο μας την κεφαλή της δημοκρατίας μας κανείς .!
Κανείς δεν βλέπει τα χάλια του ,ότι δεν είναι σε θέση να εκτέλεσή πια τα καθήκοντά του ,ότι ένας τόσο αξιόλογος άνθρωπος έχει καταντήσει το "ΡΑΜΟΛΙ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"  και άβουλο υποχείριο του Γιώργου Παπανδρέου,ότι και αν συμβαίνει γύρω του αυτός πάντα δυστυχώς,
 μάλλον λόγω  προχωρημένου Αλτσχαιμερ κουνάει πάντα το κεφάλι του, χαμογελάει,χαιρετάει  και ανάθεμα αν κατάλαβε τι του γίνεται.
Βγαίνει στο παράθυρο του και βλέπει 200.000- 300.000 κόσμο από κάτω να μουτζώνουν το κοινοβούλιο, τους πολιτικούς την Κυβέρνηση, αυτόν να φωνάζουν και νομίζει ότι είναι κανένα πανηγυρακι εποχιακό. η ξανακερδίσαμε το eurobasket.

Μην μου πείτε ότι ένας άνθρωπος με σώας τες φρένας του δεν θα ανησυχούσε και θα καλούσε τον Πρωθυπουργό για να του ζητούσε να παραιτηθεί, η τουλάχιστον δεν θα τον εκκαλούσε στην τάξη.
Για να μην του καίγεται καρφί ,κάτι πάντως δεν πα ει καλά, άντε ας μην τον πούμε άβουλο πιόνι του Παπανδρέου και της Συμμορίας ,του άλλα μάλλον θα πρέπει να εξετασθεί η Ικανότητα του να ασκεί τα καθήκοντα του από κάποια ειδική επιτροπή (τόσους και τόσους συμβούλους προσλαμβάνουμε από το Εξωτερικό )και ευ Σον ο Άνθρωπος έχει πρόβλημα και δεν παίζει το παιχνίδι των Σωσία-ληστών να του εξασφαλίσουμε μια τιμητική θέση στο Γηροκομείο Αθηνών ην ίσως ίσως και κανένα άνετο κελί πτέρυγα σε καμιά μονή Βατοπεδίου ώστε να περάσει τα Υπόλοιπα χρόνια του χωρίς υπόνοιες και με την ησυχία που χρειάζεσαι ένας ανθρώποις της Ηλικίας του
Λίγος σεβασμός στον Πρόεδρο δεν θα έβλαπτε
Η μήπως κάποιος καλοπροαίρετα ίσως να έλεγε Εσείς αλήθεια μήπως, Σκέπτεσαι εσείς τίποτα άλλο?βεβαια γαι να λεγω και την αμαρτια μου γαι μια στιγμη σκεφτηκα να του παρω μια ρωσιδα συνοδο
ετσι για να  βρυσκεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου