Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ "ΠΟΛΥ ΣΙΚ Η ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΑ ΣΑΣ"


Με πολύ μεγάλη επιτυχία παίχτηκε η πρώτη πράξη της παράστασης που οργάνωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ξέρετε του Χρήστου Παπουτσή και του πρώην επιτυχημένου Υπουργού Δημοσίας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοιδη προκείμενου να διασπάσει την συγκέντρωση των αγανακτισμένων στην Πλατεία Συντάγματος .
Ομάδες κουκουλοφόρων οργάνωσαν εκτενή επεισόδια και συνεπλάκησαν και με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και με τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να αλλοιώσουν την εικόνα και το νόημα του κινήματος .
Έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται επεισόδια και ευρεία χρήση  δακρυγόνων και χημικών,σημασία όμως έχουν δυο πράγματα.

Το βασικότερο είναι ότι οι αγανακτισμένοι κρατούν την πλατεία και δεν την παραδίδουν ούτε στους αντιεξουσιαστες (.Α............καπαμα!) ούτε στις δυνάμεις των ΜΑΤ.
μάλιστα για να κρατήσουν το ηθικό υψηλά μετέδιδαν ,τραγουδούσαν και χόρευαν τραγούδια του Σαββόπουλου και του Ξυλουρη όπως το Ντιρλαντα και το πότε θα κάνει ξαστεριά  (μήπως αν παει στα τσακίδια ο Παπανδρέου κι ο Παπακωνσταντινου?)


Το δεύτερο και πολύ σημαντικό είναι ότι σε κάποια συμπλοκή οι αγανακτισμένοι συνέλαβαν και παρέδωσαν έναν κουκουλοφόρο ο οποίος εκτός των άλλων ήταν εφοδιασμένος και με Ταυτότητα
της Αστυνομίας,αυτό κι αν θα πει οργάνωση, (κρίμα να μην δουλεύει ξανά και η ΜΑΡΦΙΝ να την ξανακαψουν)
Σας κάνει εντύπωση γιατί μέχρι τώρα δεν εχουν βρει τους ενόχους της ΜΑΡΦΙΝ
Σας κάνει εντύπωση που σε κάθε ειρηνική διεκδίκηση των εργαζόμενων ,και των συνταξιούχων εμφανιζόταν από το πουθενά οι λεγόμενοι αντεξουσιαστες και γίνονταν αιτία να αρχίσουν επεισόδια και να διαλυθεί η συγκεντρωση η η πορεια πριν καλά καλά αρχίσει
Δεν σας κάνει εντύπωση που πότε η επίσημη αστυνομία δεν κατάφερε να συλλάβει τα20 - 30 αυτα άτομα με τις δεκάδες διμοιρίες της,τοσο ανικανοι ηταν ολοι τους
Μήπως αναλογιστηκατε ότι σε περιόδους που η Κυβέρνηση ήθελε ησυχία τα παλληκάρια αυτά είχαν παει διακοπές και δεν φαίνονταν πουθενά.

Τους είχαν περάσει οι ανησυχίες η δεν τους πλήρωναν τις υπερωρίες για να βγουν το βραδύ (Βλέπε ολυμπιακούς αγώνες κλπ)

Μάλλον  ισχύει ο τίτλος μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι πολύ ΣΙΚ η κουκουλιτσα σας ,από που την πήρατε?
Πάντως είναι πραγματικά κρίμα για όλο το σώμα της αστυνομίας που δίνει και την Ζωή του για την προστασία του πολίτη να αφήνει αυτά τα Τσακάλια να ντροπιάζουν την τιμή του
Κρίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου