Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Γ. Παπανδρέου: Με τα capital controls δεν μπορούσαμε να ψωνίσουμε ούτε αντικαταθλιπτικα… από το Amazon

21 Ιουλίου 2015  45

GAP

Ω θεε μου γιατι να ειμαι τοσο Πατριωτης 182 καρτες εχω και καμμια απο Ξενη Τραπεζα

(Σκασε μαλακα δεν τις εχεις γι αυτο τις εχεις για να μην παρουν ειδηση οτι κερδοσκοπουσες τοτε και στην πεσουν και σε κρεμασουν) 

Για τα capital controls, το κλείσιμο των τραπεζών, αλλά και τη σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα με την επαναλειτουργία τους, μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στο αμερικανικό δίκτυο Fox.

Σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου Liz Claman τι επιπτώσεις είχε στον ίδιο και τους άλλους Έλληνες η επιβολή των capital controls, εκείνος απάντησε πως μπορούσε κανείς να χρησιμοποιεί την πιστωτική του κάρτα, καθώς τα μετρητά δεν ήταν αρκετά, ενώ τόσο οι απλοί άνθρωποι όσο και οι επιχειρηματίες δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.και φυσικα αναφερθηκε στο τεραστιο προβλημα που τον ταλανιζει ολο αυτο το διαστημα.
(Βλακειες Τσιπρα αν ειναι δυνατον να εχουν ισα δικαιωματα Λαος και Κολωνακι)

Μάλιστα, όπως είπε ο πρώην πρωθυπουργός, οι απαγορεύσεις είχαν φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να προμηθευτει αντικαταθληπτικα, και εναν δονητη (διοτι ο παλιος του βραχυκυκλωσε οταν του τον χρησιμοποιουσε στην πισινα ο  Παυλος ο Γερουλανος).

Η καλη δημοσιογραφος πραγματικα λυπηθηκε το θλιμμενο του υφος οταν της ειπε
 Πως θα παραγγειλω τωρα καινουριο δονητη, αισθανομαι τοσο κενος,?  και τα αντικαταθλιπτικα μου ερχονται μονον απο το AMAZON AMERIKHS you know .

Μα γιατι μονο απο Αμερικη ρωτησε απορημενη η κοπελα?
Ω καλη μου! ποσο Νεα και ποσο Αθωα εισαι.
Εγω φυσικη μητερα εχω την Margaret και πνευματικη
 την Νεα Ταξη γι αυτο και βγηκα ετσι μαλακομπουκωμενο
 απο μικρο.
Με τοσα που εχω κανει στον Ελληνικο Λαο που ηδη ξερουν 
και αλλα τοσα που ακομα δεν γνωριζουν δεν θα εμπιστευομουν ποτε να προμηθευτω φαρμακα απο Ελλαδα.
 Αλλωστε για εμενα πατριδα μου δεν ηταν ποτε η Ελλαδα αλλα η τιμημενη USA καταλαβες τωρα ?.

Φυσικα η καλη συναδελφος αφου εμεινε για μερικα λεπτα με το στομα ανοικτο απο ευγενεια του προτεινε να κανει εκεινος την παραγγελια κανονικα και να χρησιμοποιησει την δικη της πιστωτικη οποτε το προβλημα θα ειχε εβρισκε την λυση του.
φυσικα ο Γιωργακης γεματος χαρα (χαζο παιδι χαρα γεματο ) παρατησε την συνεντευξη στην μεση και επεσε με τα μουτρα στο ipad για να βρει στο Ιντερνετ  το νεο μοντελο δονητη
  XXX TERMINATOR με τις 14.000 στροφες κλπ κλπ
βεβαια η παραγγελια δεν ολοκληρωθηκε διοτι εκει επαινεβη ο ρουφιανος ο θυρωρος και υπενθυμησε στην κοπελα οτι ο δηθεν μαλακας Πρωθυπουργος πηρε μια ολοκληρη Χωρα με τις τοσες ασφαλιστικες δικλειδες της και την ξεπουπουλιασε μια για παντα. Την καρτουλα της ατυχης δημοσιογραφου θα σκεφτοταν και καλο θα εκανε να κρατησει αποστασεις.
 Οποτε αφου αυτη τρομοκρατηθηκε οπως ηταν φυσικο την εκανε με ελαφρα πηδηματακια και αυτη και το τηλεοπτικο συνεργειο.
Οταν μετα απο ωρες κοπιωδους αναζητησης  ο Τεως Πρωθυπουργος εμφανιστηκε δεν βρηκε κανεναν να τον περιμενει. Και ετσι ο Γιωργακης ο Εφιαλτης ουτε δονητη  απεκτησε ουτε τα χαπακια του  εμεινε με την μπαμια ανα χειρας και απλα μετα απο μερες αναρωτηθηκε γιατι δεν τελειωσε ποτε μια τοσο ενδιαφερουσα συνεντευξη και ποσο μεγαλη απωλεια θα ειναι για την ανθρωποτητα.
Το μονο  σιγουρο ειναι οτι απο τοτε γυαλιζει λιγο περισσοτερο
 το ματι του και  αυτο  λογω υπερκοπωσης και ελειψει αντκαταθληπτικων.

ΥΓ . Η συνεντευξις ειναι φανταστικη αλλα μην νομιζετε οτι θα διεφερε και πολυ αν γινονταν στην πραγματικοτητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου