Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΩΛΛΟΓΛΥΦΤΕΣ !



Ένα παλιο παλιο χαρακτηριστικο ελλατωμα της φυλης μας που την σημαδεψε σε καθε μεγαλη Ιστορικη στιγμη 
ηταν η Προδοσια.,
 και σε καθε μικροτερη και καθημερινη η Ρουφιανια
 (το ιδιο πραγμα με διαφορετικα λογια).
 Η ζηλεια για τον Ηρωα τον Αντρειωμενο εκανε το σκουλικι τον λουφασμενο να βγαινει απο την τρυπα του και να προδιδει ,
 τον ηγετη, τον γειτονα, τον αδερφο, τον επιστημονα, οποιον προβαλε ενα κεφαλι πιο ψηλα απο το σιχαμενο τεμπελικο και παντα μιζερο δικο του που κοπριτης και γλοιωδης παντα δεν εκανε τιποτα αλλο αντι να κλαιει να χασομεραει σε καπηλια και καφενεια, να λασπολογει να καταριεται την ωρα που γενηθηκε και να κρινει το εργο ολων των αλλων μες την οκνηρια
και την σιχασια του.
Αυτος ο αλανθαστος που δεν ηταν ποτε αξιος οχι το κοινο καλο να προστατεψει αλλα να δει περα απο την μυτη του την κασιδα του και την μιζερια του.
Φυσικη αντιδραση λοιπον ειχε την προδοσια για φιλους και εχθρους με ανταλαγμα οχι απαραιτητα 30 αργυρια αλλα και τιποτα προκειμενου να ικανοποιηθει η μικροπρεπεια και η αρωστημενη δουλικοτητα που κρυβουν ολα αυτα τα ρεμαλια μεσα στις φλεβες τους.
Τα παλαιωτερα χρονια στην καταγεγραμμενη ιστορια τον τιτλο αυτο με δοξα και τιμη κατειχαν τουλαχιστον καταγεγραμμενοι μονον Ανδρες.
 Βλεπε 
 ( Εφιαλτης,Παπανδρεου,Πηλιος Γουσης,,καποιοι δοσιλογοι και μαυραγοριτες στην Κατοχη οπως και αρκετοι στην Αντισταση και μετα στον Εμφυλιο )
 
.


Ομως τα χρονια περασαν αλλαξαν οι καιροι
 Κατι τα Μεσα Ενημερωσης κατι η εξαπλωση της Πουτανιας στα Ηθη και Εθιμα οχι μονον των επι χρημασι αλλα και της ηθικης εφερε την Ισοτητα και σε αυτον τον τομεα 
οι γυναικες ζηλεψαν την δοξαν και τα οφελη των Ρουφιανων και ετσι αρχισε και εδω να γινεται το ελα να δεις .
Η γυναικα αργει να πιασει κατι στα χερια της αλλα αν το πιασει του δινει και καταλαβαινει 
το κανει Νααα!!με το συμπαθειο.
Ετσι και στην καθημερινοτητα αλλα και στους μεγαλους αγωνες του Εθνους μας σε διπλωματικα επιπεδα ειδαμε ανδρες και γυναικες την ωρα που οι αγωνες και οι διαπραγματευσεις ηταν σε εξελιξη και σε πολυ κρισιμες φασεις να γινονται τρομερες προσπαθειες απο διαφορους εκπροσωπους και των δυο φιλων 
και να προδωσουν τους υπολοιπους που αγωνιζονταν
 γι αυτον τον τοπο και βρε αδερφε να ξεπουλησουν 
μια για παντα και να απεμπολησουν τα συμφεροντα 
αυτου του τοπου στον καθε Ουνο, Κινεζο,Αγγλο,(και με το Δικιο του γι αυτο ρωτηστε το καθαρμα τον Βενιζελο), Αμερικανο σε καθε Κερατα και σε καθε καριολλα που ετυχε να εχουν  ενα δραμμυ εξουσιας και να μας δυναστευουν.
Εδω βεβαιως το κωλλογλυψιμο των ξενων δυναστων μας εγινε καθημερινοτητα ,η αποκαλυψη εθνικων μυστικων κινησεων ρουτινα και η στηριξη  των εν δυναμει εχθρων του Εθνους καθηκον.
Μακροπροθεσμα μπορουμε να θαυμασουμε για το θεαρεστο εργο τους προσωπικοτητες οπως οι Α. & Γ Παπανδρεου και CIA θα ηταν το πιο σωστο!φοβερη οικογενεια οι ατεγκτοι Σημιτης ,Παπαδημιος , Βενιζελος, Σαμαρας, Μ Δαμανακη, Σταυρος Θεοδωρακης ,Σοφια  Σπυρακη κλπ κλπ διαμαντια (Η λιστα τελειωμο δεν εχει).
Αλλοι βαζανε την υπογραφη τους και μας χρεωνανε για 150 χρονια .Αλλοι αγοραζανε και τα αρχιδια του Καραμπελα σε εκδοση 24ων Καρατιων αρκει να εξασφαλιζανε μιζα,αλλοι μας ξεπουλαγανε μεχρι και τα δισεγγονα μας, αλλοι μας καρφωνανε στην ΕΕ για καθε στραβοτιμονια η ελιγμο που καναμε σαν Κρατος και εχει και συνεχεια.Μας χρεωνανε με δανεια για να αγορασουνε φουσκες η για να στηριξουνε ξενες Τραπεζες και μετα τις πουλαγαν εν γνωσει τους με ζημια για να βγαλουν μιζα απο τους ενημερωμενους κολλητους τους.κλπ .
 








 









 






 






 





 

 

Προδοτες ειναι και καποιοι ενω τα θυματα απο τις θηριωδιες του Διστομου και των καλαβρυτων και του Κερασοβου αγωνιζονται για να παρουν εστω και μετα απο τοσα χρονια τις αποζημιωσεις για την σφαγη των δικων τους η εστω για μια δικαιωση απο ενα Ειδικο Δικαστηριο καποιοι χορτατοι Βολευτες και οχι βουλευτες υποτιθεται Ελληνες αποφασισαν να μην υπογραψουν την συγγεκριμενη αιτηση για να μην στεναχωρησουν τους απογονους των ΕΣ ΕΣ
 
.Λετε να στεναχωρεθουν και αντι για σαπουνι απο Εβραιο να χρησιμοποιησουναφρολουτρο το Σαββατο στο μπανιο τους?
Ιδου η Λιστα για να μην ξεχνιομαστε.
 ΟΧΙ ΨΗΦΙΣΑΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ
ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ
ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΚΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

 Πανταχου παρουσα Η Σπυρακη τελευταια βγαζει κακο σπυρι στα τρυφερα της οπισθια αν δεν γλυψει τουλαχιστον εναν γερμανικο κωλλο την ημερα, ισως της ειπε ο προσωπικος της Ιατρος οτι κανει καλο ,Ο χρονος θα δειξει.
 Παντως Τσιπρα δεν μπορω να κρινω αν βαδιζεις σωστα η αν κανεις μαλακιες ακομα νωρις ειναι αλλα για να συσπειρωνονται ολοι εναντιον σου ακομα και αυτος ο πανυβλακας ο Μειμαρακης (Αληθεια αυτος δεν ηταν κατηγορουμενος για κατι κακουργηματα και τον ειχατε βγαλει λαδι στην Βουλη λογω αλληλεγγυης.....Εμμμ!! Οι μαλακιες εδω πληρωνονται) μαλλον σε καλο δρομο εισαι .
 Παντως προσεχε ακου και δες το βιντεακι  χαλαρωσε και εχω και συνεχεια.
 Οταν σου δωσαμε το ^60,2% εννοουσαμε ΟΧΙ και επειδη εμεις δεν ειμαστε πολιτικοι οταν λεμε ΟΧΙ εννοουμε ΟΧΙ, ουτε ΝΑΙ, ουτε ΙΣΩΣ, ουτε μπορει, ουτε ΘΑ που μαζι με τους αλλους τους μαστουρωμενους απο την ηττα πηγατε τα ειπατε και ετσι θελατε να καταλαβετε.
 Αν καταλαβατε ετσι Χαζοχαρουμενε Μαλακοπιτουρα μου σιγουρα ολοι μαζι παιρνετε ληγμενα οποτε αλλαξτε προμηθευτη. 

Κανονισε να γυρισεις με καμμια συμφωνια αγγουρι και ξεπουλημα και να δεις που θα σου την Βαλουμε και εσενα και του Καμμενου .και τοτε να δεις πως θα κλαιει αλλα οχι απο συγκινηση αλλα επειδη θα ειναι χωρις βαζελινη,και 42 σελιδες συν τις επεξηγησεις πιστεψε με ειναι πολυ μεγαλο παλουκι και για τον δικο σου τον στενο τον κωλλαρακο και για τον πιο φαρδυ του Παναγιωτη.
Ο συγχωρεμενος ο Παπουλης μου ελεγε πριν μιλησεις βουτα την γλωσσα σου στο μυαλο και μετα προχωρα, 
Ξερω οτι εισαι Αθεος αλλα λεω αντε και η Παναγια μαζι σου και για την ωρα δεν στα χωνω  προχωρα κι εγω ,και ολοι μαζι σου, αν ομως μας ξεπουλησεις να ξερεις για να ειμαστε ντομπροι και να μην λες αυριο οτι δεν στα ειπα αν ζητησουν εθελοντες για εκτελεστικο αποσπασμα να ξερεις θα δηλωσω συμμετοχη.
Αν και πιο πολυ σας κοβω ολους μαζι τους Πολιτικους Αρχιδιααγους κρεμασμενους απο τα δεντρα σε μπλε μωβ αποχρωσεις και με την γλωσσα μια και καλη εξω στην Πλατεια Συνταγματος οπως θα σας αξιζει πραγματικα.
  Η Ελλαδα μας πανω απ ολα
 Με εκτιμηση ΚΥΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου