Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Θείος Πάνου ΚΑΜΜΕΝΟΥ..Αν ήξερα τι φίδι πολιτικό μεγάλωνα θα το… έπνιγα στην γέννεση του…!!!

Πες τα ρε Μπαρμπα του Κλασομπανιερα,πεστα του να αγιασει ο στομας σου εγω να σου πω βαρεθηκα, τετοιο παχυδερμο που ειναι.

Αν ήξερα τι φίδι πολιτικό μεγάλωνα (λεει ο Θειος) θα το… έπνιγα στην γέννεση του…!!!
kammenos-telesigrafo
Eνδοοικογενειακός πόλεμος ξέσπασε στο ΚΑΜΜΕΝΕικο!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών, να στηρίξει τον Αλέξη Τσιπρα και να ψηφίσει όλα τα νέα μέτρα του Μνηνομίου 3. Η κίνηση του αυτή δεν εξόργισε μόνο κομματικά στελέχη ,(Εμενα) αλλά και μελή της οικογένειας τους!

(Βεβαια δεν υπολογισαν το απο αχαιοτατων χρονων ειναι πολλα τα λεφτα Θειε Θεια και δεν γαμιεται)

“Ou..να μου χαθεί”!
Θείος του υπουργού Εθνικής Αμύνης Ιωάννης Δερματάς, μιλώντας  με συντάκτη του makeleio.gr ξεσπαθώνει:“Μετανιώνω που πριν από χρόνια τον έβαλα στην πολιτική και του έμαθα όλα τα μυστικά! Εγώ του δίδαξα πατριωτισμό και εκείνος ξεπούλησε τα πάντα! Είναι προδοσία αυτό που έκανε ο Πάνος”, και συνεχίζει: “ Όλη η οικογένεια μας πονάει με αυτά που κάνει ο Πάνος. Οι ενέργειες του στρέφονται και της Ελλάδος. Ντρέπομαι που είμαι θείος του” (οχι μονο εσυ ρε Μπαρμπα και ολη η Ελλαδα παλια μας στερευε το δακρυ τωρα στερεψε το σαλιο απο το φτυσιμο αλλα πολυ χοντοπετσο το ανηψουδι'σ)



Ο Ιωάννης Δερματάς, δεν μένει με σταυρωμένα χέρια!
Με επιστολή του που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο επιχειρεί να ενημερώσει την κοινή γνώμη για το ποιος είναι στα αλήθεια ο  ανιψιός του….
Η επιστολή!!
Αξιότιμε κύριε Πάνο Καμμένε – συνκυβερνήτα ,(κερια και Λιβανια συντομα οπως ελεγε και η θειτσα μου)
Πρώτα ανέχθηκες το πέρασμα του νόμου για το ξεπούλημα του Ελληνισμού δια της παροχής της Ιθαγενείας στους κανιβάλους και κατόπιν, λόγω «εθνικών αναγκών» ψήφισες το 3ο μνημόνιο , που είναι η χαριστική βολή.
Εσύ ο Αντιμνημονιακός και τα… «καρύδια του Καράμπελα»…!!!(συγνωμη θειε τα καρυδια θα τα φαει ο λαιμαργος  για αρχιδια μιλαει η λαικη θυμοσοφια)
Μετέτρεψες τις κόκκινες γραμμές του κόμματος σου σε ροζ «τιράντες» για να τιμήσεις τη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΖΑ και για να τις φοράς στις παρελάσεις κατά τις Εθνικές Επετείους. (εμ του χρονου θα τον δουμε τον ρουφιανο να κανει και παρελαση με τον Καμινη και τον Μπουτιαρη στο GAY PARADE)
Αν ήξερα τι φίδι πολιτικό μεγάλωνα θα το… έπνιγα στην γέννεση του…!!! (αμ δεν το εκανες να γλυτωναμε και τα κλαμματα της Μαρθας Βουρτση στην Βουλη που παριστανει το Πανι κλαμμενο ,λεω εγω τωρα για να μην σε θιξω)
Χαράμι σου, όσα έκανα για σένα…(βρωμοσκουλικο)


Ο αδελφός της μητέρας σου (Ε.ΛΑ. ΔΕΞΙΑ) (με φορα)
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Δερματάς
697..27632
eladexia@gmail.com




ΥΓ. Τα κειμενα εντος παρενθεσεως οπως καταλαβατε ειναι προσθηκες της αφεντομουτσουναρας μου γιατι γιατι
γιατι ετσι μου την βαρεσε ωχ πια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου