Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 24 Μαΐου 2011

RAN TAN PLAN ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ






Δεν ξέρω φίλοι μου αν θυμάστε τον Ραν Ταν Πλαν
τον συμπαθέστατο σκύλο του Λουκυ Λουκ ξέρετε από τα παλιά καρτούν που διαβάζαμε στα νιάτα μσς .Τον Ραν Ταν Πλαν λοιπόν τον είχε μαζέψει ο Λουκυ Λουκ ο Αμερικάνος πιστολέρο  που πυροβολούσε πιο γρήγορα και από τον ίσκιο του ,και είχε βάλει στόχο να επιβάλει την τάξη σε όλο το Φαρ Ουεστ (πολλα κοινά στοιχεία με τον δικό μας τον Γιώργο τον Παπανδρέου δηλαδή ,που
και αυτός είχε έρθει από την Αμερική και αυτός πυροβολούσε μιλωντας πριν καν σκεφτεί τι λεει και είχε βάλει σκοπό να βάλει Νέα Τάξη στο GREEK WEST)
O Ραν Ταν Πλαν όμως αν και ιδιαίτερα συμπαθής (όχι δεν φορούσε μπλε κουστούμι και γραβάτα)
όλη μέρα έτρεχε πίσω από την ουρά του ,πίσω από τον ίσκιο του ότι και αν του έλεγες έκανε το αντίθετο ,πήγαινε και ξερογλειφε τα χέρια των κακών και γενικά έκανε ότι μ.........α μπορεί να σκεφτεί κάνεις.
Χάρις σε αυτές τις Αρετές του κατάφερε με πολύ κόπο να πάρει τον τιμητικό τίτλο ο πιο Ηλίθιος Σκύλος του κόσμου ,τίτλο που δίκαια κρατάει μέχρι σήμερα!
Από την άλλη μέρα εδώ στην Ελλάδα έχουμε κάποια πολύ κοινά χαρακτηριστικά που ίσως σας θυμίσουν πρόσωπα και καταστάσεις σημερινά
Έχουμε λοιπόν έναν Υπουργό ο όποιος όλη μέρα τρέχει πίσω από την ουρά του, ξερογλυφει τα χέρια όσων θέλουν την καταστροφή και την υποδούλωση της Χώρας του ,κάνει υπολογισμούς και παίρνει μέτρα, βγάζει νόμους που ο ένας μετά τον άλλο αποδεικνύονται φιάσκο, δηλώνει κάθε φορα ότι αν κάτι δεν παει καλά θα παραιτηθεί, αλλά μετά το κάνει γαργάρα (σιγά μην χάσει την κονόμα )βυθιζει την οικονομία σε ύφεση μέρα με την μέρα , άλλα.!
Άλλα ποτε δεν χάνει το χαμόγελο του ,ποτέ δεν χάνει το κέφι του (γιατί άλλωστε? πάντα υπάρχει για τους υπουργούς ένα κοκαλάκι για γλύψιμο)
Αρα αν ο Ραν Ταν Πλαν είναι ο πιο ηλίθιος σκύλος του κόσμου σας αφήνω να βγάλετε τα συμπεράσματά σας  για τον αγαπητό μου Γιώργο Παπακωνσταντινου και το αφεντικό του τον Λουκυ Λουκ συγνώμη τον Γιώργο Παπανδρέου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου