Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ* ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΓΑΠ !

*(Στην θέση του αστερίσκου μπορεί ο αναγνώστης να τοποθετήσει οποιαδήποτε έκφραση η κοσμητικό επίθετο μπορεί να αποδώσει την αμέριστη εκτίμηση που τρέφει στον Έλληνα πρωθυπουργό)

Συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Πασοκικης Δημοκρατίας (γιατί κι αυτός έχει ξεχάσει ότι αντιπροσωπεύει την Ελληνική και όχι την  κομματική που τον εξέλεξε) σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, και μαζεύτηκαν όλοι  για να δουν τι έχει να τους πει ΓΑΠ.
 Αυτός αφού για άλλη μια φόρα κλάφτηκε , θύμισε ότι έχει καταστρέψει την χώρα ζήτησε συναίνεση και συνυπογραφη των επόμενων αποφάσεων του.
Βέβαια ο κόσμος από την πλατεία είχε αγριέψει και κανένας δεν ήταν διατεθειμένος να γινη συνεργάτης στα εγκλήματα που έχει στο μυαλό του ο τόσο επιτυχημένος και χαρισματικός Γιώργος Παπανδρέου, όταν λοιπόν του αρνήθηκαν να παίξουν με τους όρους που ήθελε αυτός άλλαξε τροπάριο κορδωθηκε σαν Μαλάκας (είναι έτσι και αλλιώς) και άρχισε να λέει ότι η κυβέρνησή του πέτυχε ! ότι τα επιτεύγματα της είναι καταπληκτικά ,ότι μείωσε τα ελλείμματα ,(τρομάρα σου ξεφτιλισμένε), ότι πέτυχε να αυξήσει τις εξαγωγές,εννοούσε βέβαια το ισοζύγιο αφού κανένας πια δεν τολμά να εισάγει κάτι είτε λόγω τραπεζών είτε λόγω συνθηκών αγοράς κλπ κλπ και όλο ζοχάδα πήρε τα κοπρόσκυλα του και έφυγε
Παρόλα αυτά ξαναπαρακαλεσε το Ραμολι της δημοκρατίας να ξανακάνει κι άλλη σύσκεψη μήπως και καταφέρει να βρει κανέναν για να έχει παρέα στο ΓΟΥΔΙ ,ξέρεις ακόμα και στο εκτελεστικό απόσπασμα αν έχεις παρέα είναι σαφώς καλύτερα απο το να είσαι μοναχός σου
Βέβαια οι αμετανόητοι της υπόθεσης παραμένουν ο Καρατζαφέρης και η Μπακογιαννη οι οποιοι προκειμένου να βρεθούν σε υπουργική καρέκλα δεν λογαριάζουν τίποτα.
καλή η στάση της Αλέκας της Παπαρηγα άλλα ρε παιδάκι μου αυτός ο λόγος μετά το τέλος της συνάντησης με την  μάχη κατά των μονοπωλίων κλπ κλπ Σπολλάτη.
αλλάξτε ρε παιδιά και καμία κασέτα, ούτε στην Μόσχα πια δεν σας καταλαβαίνουν
Ο καλύτερος τελικά ήταν ο Τσιπρας και Τσαμπουκάς και μαγκακι ,τι είχε δηλαδή να χάσει ,όλοι γι
αυτόν δουλεύανε ,όλοι για να του ανεβάσουν τα ποσοστά.
Όλα τα παιχνίδια βέβαια ει ναι σε εξέλιξη
Παρ όλα αυτά τα πράγματα δεν είναι αστεία αυτή την στιγμή για το ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση .
Υπουργός του, η βουλευτής του είναι αδύνατο σε επόμενες εκλογές να κατέβει σε πλατεία η δρόμο και να ζητήσει ψήφο, όπου και να πάνε ο κόσμος θα τους παλουκώσει και το ξέρουν.
Γι αυτό θα κοιτάξουν όσες μέρες τους μένουν ,να ξεπουλήσουν όσο πιο πολλά μπορούν και να φάνε ακόμα περισσότερα, γι αυτό όλοι πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή



Ο Αγώνας Τωρα Αρχίζει

skoylikiaospotepiablogspot.com

ΚΥΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου