Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΕΚΑΜΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ

Μαρία Δαμανάκη και γαμώ τις προσωπικότητες από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει .
Το καμάρι της πατρίδας και άξια αντιπρόσωπος των συμφερόντων του έθνους .
Βέβαια πολλές φορές ίσως και η ίδια λόγω αδύνατης μνήμης δεν μπορει  να θυμηθεί πιο εθνος και πια πατρίδα αντιπροσωπεύει.
Αυτή η αδύνατη μνήμη την βοήθησε να αναπήδηση από κόμμα σε κόμμα , και με μόνη προϋπηρεσία ένα μικρόφωνο  (εντάξει ήταν του σταθμού του Πολυτεχνείου ,αμέσως να παει ο νους σας στο
πονηρό) Από απλή βουλευτής εγινε Πρόεδρος Κόμματος (του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου) ,έφτασε να πάρει χρίσμα υποψήφιας για τον Δήμο της Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ όπου και τα έκανε ρόιδο και αργότερα παρ ολίγον υποψήφια και για πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Να Δημοκρατία για να φτάσει  στις μέρες  να καβαντζωσει τον τίτλο  Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας.(από τότε τρομάξανε τα ψάρια και βγήκαν στην στεριά)
(Εδώ κάθε νοήμων άνθρωπος αναρωτιέται ποσό γλύψιμο πρέπει να έχει ρίξει στην ζωή του? και πόσες κατουρημένες ποδιές πρέπει να έχει φιλησει ? η οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων κάποιος για να κατορθώσει μέσα σε 25 χρόνια όσα η Μαρία μας! Τι κρυφά χαρίσματα έχει?η τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί?!)
Και φτάνει τώρα αυτή η αποτυχημένη σε ότι ανέλαβε     ........................   (εδώ δεν βάζω χαρακτηρισμό άπλα αφήνω το κοινό μου να αποφασίσει για την σωστή έκφραση) να αποστασιοποιηθεί από τον Ελληνικό Λαό που σαν Μα......ς την ανέχεται τόσα χρόνια που την χρυσοπληρωνει και αυτήν και τα Αρμάνι της και την ανικανότητα της μαζι, και να του υποδεικνύει η να υποταχθεί στο ΔΝΤ η να ξαναγυρίσει στην δραχμή .
Εδώ κολλάει και ο τιτλος έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο.
Βλέπεις αυτή την μπαζα της την έκανε και ο σύζυγος μασάει από κάτι προγραμματακια και επιδοτήσεις και  η ιδια βολεμένη είναι
Βρε αεί στο Γερο δ.........ο και κάτσε στις Βρυξέλλες να κάνεις παρέα με την Μερκελ έτσι και αλλιώς σε λιγο και αυτή θα είναι άνεργη, τα ίδια μούτρα θα έχετε.
 Εδώ ειναι Ελλαδα και είσαι ανεπιθύμητη
Α και κάποιοι παλιά κάτι λέγανε για Μοσαντ και Σια  βρε λες να είχαν δίκιο ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου