Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ Η Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ


Σήμερα είναι η μέρα που η χώρα κύλισε στον βούρκο της πιο βαθιάς Κατοχής που γνώρισε ποτέ στην Ιστορία της

Χάρις στην μεθόδευση του μεγαλύτερου ΕΦΙΑΛΤΗ του οποίου Ιστορικά το άνομα οι νεότερες γενιές θα πρέπει να αλλάξουν με το Γιωργος Παπανδρεου και μιας συμμορίας από καθάρματα παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία στους Τοκογλυφους του ΔΝΤ και του Γερμανικού 4ου Ράιχ

Πάντα αναρωτιόμουν αν ένας άνθρωπος με τις σπουδές του Γιωργου Παπανδρεου και το οικογενειακό Προφίλ και την Ιστορία είναι δυνατό να είναι τόσο Ηλίθιος όσο θέλει να δείχνει η μήπως αυτό είναι το πιο δύσκολο σενάριο ,ο μεγαλύτερος ρόλος θεατρίνου που έχει παιχτεί στην Ιστορία για να καταφέρει να κάμψει το φρόνημα και την ελευθέρια του πιο περήφανου αλλά και του πιο συναισθηματικού Λαού στον κόσμο.

Με το να σε κάνει την μια να τον μισεις την άλλη να τον λυπάσαι ,την άλλη να τον θεωρείς τόσο κρετίνο που εσύ ο έξυπνος να μην αξίζει να αχοληθεις μαζί του , κατάφερε αυτό το κάθαρμα να μας στερήσει την αξιοπρέπεια και την περηφάνια.
Γιατί δεν μπορείς να είσαι περήφανος όταν χρωστάς, όταν σου παίρνουν το σπίτι, όταν δεν έχεις δουλειά η όταν δεν ξέρεις πως να πάρεις γάλα στα παιδιά σου.

Βέβαια το έργο δεν έχει έναν μόνο ρόλο, παίζεται εδώ και χρόνια.

Ο άλλος πρωταγωνιστής ήταν ο πατέρας του , άλλος μεγάλος θεατρίνος .
Ναι, άσχετα με το αν κακοφανεί σε κάποιους αν το σκεφτείτε καλά θα διαπιστώσετε ότι
Και αυτός ήρθε από το πουθενά, έφτιαξε ένα κόμμα, μοίρασε υποσχέσεις,, λεφτά, διέλυσε την οικονομία, έστησε ολόκληρο παρακράτος με χιλιάδες διορισμούς, διέλυσε την βιομηχανία, μοίρασε επιδοτήσεις για να ξηλωθούν οι αγροτικές καλλιέργειες ,έκανε κανόνα την μίζα και το φακελάκι και δημιούργησε την ανάγκη για ευδαιμονία, και φυσικά για δανεισμό, γιατί έβλεπες τον διπλανό σου να καλοπερνα και αν εσύ δεν είχες η τράπεζα στα έδινε χύμα .

Για αυτοκίνητα για σπίτια για διακοπές για ότι ήθελες τέλος πόντων .

Και για αποκορυφωμα έφτιαξε ένα κατασκεύασμα,! ένα παιδί ! Έναν πολιτικό, έναν διάδοχο με σπουδές ,με διασυνδέσεις ,και με κριτικές (άμα αναλάβει την Ελλαδα έλεγε από τότε θα την καταστρέψει)
Όμως !
τότε που τα έλεγε ο Αντρεας αυτά ο Γιωργακης υποτίθεται ότι ούτε καν σκέφτονταν να ασχοληθεί με την πολιτική.
Όλη μέρα έκανε γυμναστική και ποδήλατο.
Και το παιδί μεγάλωσε και Ηλίθιο τον φωναζαμε και Μα......κα τον κατεβαζαμε, αλλά αυτός βήμα βήμα έχτιζε το όραμα του .
Όχι μόνος του αλλά και με τα αδέρφια του μαζί, την μια ο ένας έκανε δηλώσεις καταστροφής την άλλη ο άλλος έκανε διασυνδέσεις με εταιρείες για να βγάζουν το κατιτί τους και να βυθίζουν την οικονομία της χώρας όλο και πιο βαθιά .

Όμως όλοι εμείς σαν έξυπνος λαός δεν του δίναμε σημασία με μα.......κες θα ασχολούμαστε τώρα, “εμείς είμαστε έξυπνοι.”

Αυτός όμως αποδείχτηκε πιο πονηρός από εμάς ,με δασκαλους σαν τον Κισινγκερ δεν μπορεις να αποτυχεις.
Και την πατρίδα μας ξεπούλησε, και τον πληθυσμό αλλοίωσε γεμίζοντας τον κόσμο αλλοδαπούς και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές έθαψε.

(μήπως ακούσατε σε όσα είπε και αυτός και η κυβέρνηση του να πουν λέξη για τα πετρέλαια η το φυσικό αέριο που θα μπορούσαν να μας ξεχρεώσουν χωρίς να ξεπουλήσουμε τίποτε).
Και το μέλλον μας έχει θάψει για περισσότερα χρόνια απ όσα μπορεί κανείς να φανταστεί

Αρκετά λοιπόν με την ανοχή και την ήρεμη παρουσία στις συγκεντρώσεις, είτε στην Πλατεία Συντάγματος είτε οπουδήποτε άλλου .
Νομίζω πως ήρθε ο καιρός που όπου βλέπουμε Υπουργό η Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να τον παίρνουμε με τις πέτρες .
Και τα γιαούρτια έχουν ένα άλφα κόστος και δεν τους αξίζουν, και πρέπει να μην μπορούν πια να κυκλοφορήσουν ούτε στον δρόμο ούτε πουθενά

Δεν ειναι Ηλίθιοι η άσχετοι ειναι Προδότες, και σαν προδότες πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου