Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΧΑΖΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΑΝΑΣΤΕΥΤΙΙΣΜΟΛΑΤΡΕΙΑ

 Πέρασαν τα χρόνια γέρασα και άρχισα να σκέφτομαι και να κάνω χαζές ερωτήσεις στον εαυτο μου.
Υπάρχει άραγε στον κόσμο αίτιο χωρίς αιτιατό η για να γίνω πιο κατανοητός γίνεται κάτι σ αυτόν τον κόσμο χωρίς λόγο στις μέρες μας (όπου λόγος μίζα και κομπίνα) .
Κάποτε κάποιοι μας ζάλιζαν τα ουμπαλα με την πράσινη ενέργεια και φάγανε φάγανε φάγανε και ακόμα τρώνε και εμείς η μόνη ενέργεια που κερδίσαμε είναι να ξυνουμε την καρκαλα μας κάθε φορά που έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ πως θα πληρώσουμε τις αρ@@@@διες που μας φούσκωσαν .
Μέτα κάποιοι αποφάσισαν ότι θέλουν να προστατέψουν τον πλανήτη από την υπερθέρμανση,
 του χώσαμε λοιπόν ένα θερμόμετρο στον κώλο και κάθε φορά που μια μικρή χώρα έκανε παραγωγή ενέργειας από λιγνίτη της βάζανε πρόστιμο (για τις μεγάλες ούτε λόγος)
 μας φόρεσαν και φουσκωμένα τέλη και ο πλανήτης δροσίστηκε.
Μέτα φτιάξανε ΜΚΟ για τα αδέσποτα, για τις μύγες Τσε Τσε, για τις φάλαινες της Βουκουρεστίου της Μεσογείου δεν θυμάμαι ακριβώς (όχι ότι σώθηκαν οι φάλαινες αλλά όσοι είχαν τις ΜΚΟ μαι χαρά την βολεψανε).
Μέτα σκεφτήκανε την ανακύκλωση θα ανακύκλωναν τα προφυλακτικά και θα μας φτιαχνανε τσιχλοφουσκες κλπ κλπ το αποτέλεσμα το θαυμασατε πριν μερικές μέρες στον Ασπρόπυργο βέβαια πιο πολύ το θαύμασε ο μάγκας ο κολλητός του Πακη του πρόεδρου που μάγκωσε την βαλίτσα με τα Ευρωπουλα και την έκανε για τα ξένα και κλαίει την μοίρα του που δεν μπορεί να έρθει να κάνει δυο μπανακια στα Καμμένα Βούρλα.
Έτσι κατέληξα στο μεταναστευτικό .

πολύς κόσμος στεναχωριέται για αυτά τα καλοπαιδα που ενώ δεν έχουνε στον ήλιο μοίρα δίνουνε 3 έως 5.000 ευρώ  σε έναν τύπο για να τους χώσει σε έναν σκυλοπνίχτη και να μας τους ξεφορτώσει στην Μυτιλήνη στην Σάμο και στα άλλα νησάκια μας χωρίς φαι, χωρίς νερό, χωρίς coppertone αλλά με smartphone οπωσδήποτε και από την άλλη μέρα με λεφτά για να πάρουν σειρά στον οίκο ανοχής της Μυτιλήνης και να προκαλέσουν το αδιαχώρητο (τώρα άμα είσαι νηστικός, θαλασσοπνιγμενος και δεν έχεις στον ήλιο μοίρα που την βρίσκεις την όρεξη για πηδημα....μάλλον κάτι τους βάζουν στο συσσίτιο) αλήθεια ρε παιδιά με 5000 ευρώ στο Πακιστάν φτιάχνεις εργοστάσιο και αυτά τα πιτσιρίκια συν οι γυναίκες και τα παιδιά όλα μαζί κάνουν λογαριασμό άμα λάχει να 'ουμε.
Αυτοί όμως που στεναχωριουνται τελικα δεν ειδα να παρουν κανεναν απο δαυτους σπιτι τους ετσι να του δωσουν ενα μεροκαματο ενα κομματι παντεσπανι ενα φιλετακι αλα κρεμ αντε καμια σοσιαλιστρικη φασολαδα.
Τσαμπα φωναζουν βγαζουν νομους χαλανε την ηρεμια τους, αν τους αγαπουσαν πραγματικα θα ειχαν καναδυο σπιτι τους ,οπως εγω, αγαπαω τα αδεσποτα κι εχω εναν κοπριτη και ταιζω.
Αυτη η κυρα Τασια που εχει λυσσαξει αραγε τσαμπα το κανει?
μπηκε κανενας στον κοπο να τσεκαρει το ποθεν εσχες της τους λογαριασμους της βρε αδερφε μηπως την χαρτζιλικωνει κανενας? για να σκιζεται στην Βουλη απεξω να Νομοθετει να φωναζει {νομος ειναι το δικιο του λαθραιου}και να το υπογραφει κιολας εις βαρος της πατριδας της των παιδιων μας του αυριο αυτης της χωρας.
Η Ιστορια εχει αποδειξει οτι καθε πιστο σκυλι γαυγιζει για συγκεκριμμενο αφεντη και οχι χωρις λογο.
ας ψαξουμε λοιπον μεσω Τραπεζικων λογαριασμων να δουμε καθε υπηρετης ποιον υπηρετει εις βαρος των συμφεροντων των παιδιων μας και ας τους φερθουμε οπως τους αξιζει.
Ουφ τα ειπα και ξαλαφρωσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου