Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΑΝ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΑΩ

Κυριε Υπουργε
Σαν απλος Ελλην ομως πολιτης διακατεχομαι απο το εξης ερωτημα ?
Οταν αναλαβατε την θεσιν σας δεσμευτηκατε οτι σαν Αντρας που τιμα τα παντελονια του και οχι ως μικρη Λουλου η οποια τα εβαλε με διαθεσιν μιμιτισμου και αστειοτητος ,οπως οι προκατοχοι σας θα βαζατε την υπογραφην σας για την κοινοποιησην  εγκριση και προωθηση κλπ κλπ και οσα δικονομικα αλλα χρειαζονταν για να βρουν το δικιο τους τα θυματα της σφαγης του Διστομουψστε να παρουν σειρα  και γιατι οχι και τα θυματα των Καλαβρυτων και τοσων αλλων του μπλοκου της κοκκινιας της καισαριανης ας μην γεμιζουμε σελιδες .
Αυτο βεβαιως θα ηταν και ενα μεγαλο διαπραγματευτικο χαρτι στα χερια του κου Τσιπαρα το οποιο ομως δεν ειδαμενα χρησιμοιει πουθενα τα μονα χαρτια πoυ χρησιμοποιησε μαλλον θα πρεπει να ηταν τα χαρτια υγειας στις τουαλετες του EUROGROUP.
Εσεις ομως απο τι εμποδιζεστε και δεν υπογραφετε ? χασατε τα χαρτια στην ακαταστασια του γραφειου σας ?
οποτε θελησετε βοηθεια μπορει να ειμαι γερος και ανημπορος ομως την δυναμη θα βρω την καρδια μου θα κανω πετρα και θα ερθω να σας βοηθησω να τα βρουμε και να τα ξεκαθαρισουμε και αν ακομαεχετε αγχος και τρεμει το χερι σας εγω ως απλος Ελλην θα σας κρατω τα μποσικα ωστε η υπογραφη να μπει φαρδια πλατια οπως οριζει σε ενα Υπουργο και στην σοβαροτητα του κειμενου.
Ειναι πολυς ο πονος που ζηταει δικαιωση Κυριε Υπουργε και στο κατω κατω ειπαμε αποδειξετε οτι εσεις αξιζετε να λεγεστε Αντρας Υπουργος και οχι αλλη μια μικρη ΛΟΥΛΟΥ.
Μετα θητεια και μετα Θανατον ειναι αργα για να ταξετε στα θυματα οτι θα κανετε κατι,τετοιες παπαριες εχουν χορτασει .
Δικαιωση ζητουν και αναπαυση για τα βασανισμενα και μαγαρισμενα σκηνωματα των προγονων τους
Αν τρεμει το χερι και δεν οφειλεται σε οξεια siemensitida με ενα δυο ουισκακια στανιαρεις και ολα γινονται μια χαρα σε αλλη φαση κοντος ψαλμος Γουδη και αληλλουια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου