Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?

Σκεφτόσαστε συσκεπτόσαστε (αλήθεια στην φώτο κάποιον μου θυμίζετε ) μας πρήξατε τα α@@@α έξι μήνες τώρα μια με τις δηλώσεις παπαρολογίες σας θα τους γα@@@@ε ,θα τους πάρουμε τα σώβρακα, θα τους ξεσκίσουμε.
Αλήθεια τελευταία τρομοκρατημένους τους βλέπω τους εταίρους μας. χαλάρωσε ρε μεγάλε λίγο μη τους πρεσάρεις τόσο πολύ θα έχουμε κανένα ατύχημα.
Αλλά εν πάσι περιπτώσει αλλού είναι το θέμα μας .
Ρε μεγάλε τα σκέφτηκες καλά τα πράγματα, που οδηγείς αυτόν τον τόπο ?
Έτσι και μας γυρίσεις στην δραχμή θα κλείσουν οι τράπεζες θα σταματήσει η ρευστότητα θα σταματήσουν οι εισαγωγές .
Πόσο καιρό νομίζεις θα κρατήσουν τα στρατηγικά αποθέματα espresso στην Ελλάδα .
Τι θα κάνει ο Έλληνας χωρίς δυο φρεντο ,δυο καπουτσίνο χωρίς τα διπλά του αφρόγαλα .
Αραλίκι κολωβαρεμα και ζαμανφουτισμός χωρίς την καφεδια στο χέρι δεν γίνεται .
Τόσα χρόνια έτσι δεν μας μάθατε εσύ και το σινάφι σου.
Ούτε μια επιδότηση για φυτεία φρεντο δεν δώσατε, ούτε στο Κολωνάκι ούτε καν στην Καλαμάτα
Αυτά είναι τα χάλια σας .και εντάξει φτώχεια χωρίς ROLEX την καταλαβαίνω φτώχεια χωρίς frento και macciato δεν παλεύεται.
Κανόνισε στείλε τον μαλάκα τον Βαρουφακη να παραδοθεί άνευ όρων στην ανάγκη να δώσουμε και τα βρακιά των προγόνων μας, ξέρεις εσύ μαθημένος είναι να χαρίζει   (Συμβουλος γαρ του Γιωργακη του Παπανδρεου του μαλακοπιτουρα  ειτανε οταν μας εχωνε στο ΔΝΤ) σαν τους αλλους τους κολλητους σου τον Σαμαρα τον Βενιζελο και τον Γιωργακη (οχι που θα τους πηγαινες στην ψειρου) και κανονισε να μας εξασφαλισουνε την δοση μας .
οχι για να πληρωσουμε συνταξεις και αηδιες αλλα για να εχουμε τουλαχιστον καφε και κανα αμερικανικο τσιγαρακι ετσι για να κατεβαινει το γαμισι το ευρωπαικο ανευ βαζελινης.
Αντε παληκαρι μου κανε και καμμια δουλεια της προκοπης γιατι σε βλεπω να την κανεις νυχτα για την μαυρη Αραπια που ελεγε κι ο Καζαντζιδης οχι για να βρεις την Ζιγκουαλα αλλα τον νταντυ τον μεγαλοεργολαβο (οχι οτι θα κακοπερασεις ) αλλα ενας αποτυχημενος γιος δεν ειναι και το καλυτερο για εναν τοσο επιτυχημενο πατερα.(μια ζωη θα σου πριζει τα αρ@@@α).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου