Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΝ ΑΠΟΡΙΑ



Επινα καφε το απογευμα βρε Πανο και ξαφνικα μια σκεψη ηρθε στο μυαλο μου .
Εκει που βουρκωνες και ελεγες οτι σου κοψαν τα κονδυλια για την Εθνικη Αμυνα αυτα τα γομαρια οι Εταιροι μας που χαιρι να μην δουνε καλα δεν λέω ασπρη μερα γιατι μες την ομιχλη και την υγρασια την βγαζουνε μαυρη να ειναι η ωρα τους, και δεν εχεις φραγκα να φουλαρεις τα αεροπλανα και τα αντιτορπιλικα και να ξεχυθεις στο Αιγαιο και να μην αφησεις Τουρκικο σωβρακο να μην παραγεμισει απο την τρομαρα τους.
Αλλα απο την αλλη σκεφτηκα εσενα τα λεφτα στα κοψανε και καυσιμα γιοκ ,
για αυτα τα αναθεματισμενα τα αεροπλανα που πετανε καθε μερα πανω απ τα κεφαλια μας και μας ραντιζουνε ξερεις εσυ (Τι Σκατα Υπουργος Εθνικης Αμυνας θα εισουνα αν δεν ηξερες τα chemtrails) ολο αυτο το μαλακοψεκασμα και ξημερωνει ο θεος την μερα χαρα θεου και μεχρι το μεσημερι κατανταει σκετο ψυχοπακωμα και σαν Μεγαλη Παρασκευη και ολοι εμεις σαν ζομπι και λεμε ΝΑΙ σε ολα και τρωμε την μια Π...α.πισω απο την αλλη αγογγυστα και λεμε και χωστην μου εφορα μου να αγιασω αρκει να μου μεινει ο frento ο καναπες και η Μενεγακη (φατε ματια ψαρια και η κοιλια περιδρομο)γιατι ολοι μπορει να ψοφαμε της πεινας και να εχει κολησει το στομαχι και το αντερο μας αλλα χαρις σ αυτα που μας ψεκαζετε χορταινουμε απο τις εκπομπες στην TV.
Γι αυτα δεν υπαρχουν περικοπες στα καυσιμα μερα νυχτα πανω κατω δωστου να αμολανε τα δηλητηρια και δωστου η καταθληψη και να η ηττοπαθεια και να το ραγιαδιλικι.
Συμβουλη μου ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ οχι μονο σαν Ελληνας Πολιτης κατα βαθος ξερω πως μας εχεις χεσμενους ,θα μας ξαναθυμηθεις πριν τις εκλογες και θα ξαναρχισεις το κωλογλυψιμο,ομως εγω μιας και τα ειπαμε και σε συμπαθησα σκεφτηκα την περιπτωση σου και ειπα να το παρεις προσωπικα .
Ολη αυτη η ευσυγκινησια ολο αυτο το συναισθημα πιστευω οτι ειναι συμπτωματα καταθλιψιομανιας γιατι οπως και να το κανεις μια χαρα ανθρωπος εισαι μπορει ναμην σκοτωθηκες ποτε στην δουλεια οποτε εισαι παντα φρεσκος φρεσκος αλλα και τα κουμαντα σου εχεις κανει με συμμετοχες σε εταιρειες και ως εκ τουτου απορο δεν θα σε ελεγα και μια καλη πορεια εχεις οποτε κατα πασα πιθανοτητα σε εχουν επηρεασει και εσενα τα chemtrails ετσι ειναι στην αρχη λιγο καταθληψη λιγο συγκινηση λιγο βαρεμαρα και μετα δινεις μια πηδας απο κανα ελικοπτερο καναν ουρανοξυστη κι απο εδω πανε κι αλλοι.

Δεν θυμαμαι ποσοι εχουν αυτοκτονησει 5.500 χιλιαδες 7.500 μην εισαι ο επομενος κριμμα ειναι να πας απο ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ βεβαια αυτοι ειχαν και χρεη εσυ ομως εχεις και λογαριασμους με το συστημα οποτε το ιδιο ειναι.
Παντως η τροποποιηση του καιρου καλα παει μας κανανε φετος να ειμαστε ολοι ψυχοπλακωμενοι και να μην δουμε ασπρη μερα, πηγε Ιουλιος και καλοκαιρι δεν φανηκε να μαυριζει καθε λιγο ο καιρος να σου μαυριζει και η ψυχη να αδυνατιζουν και οι αντιστασεις ο Ελληνας αλλιως αντιδρα στον Ηλιο αλλιως στην μαυρη μαυριλα πλακωσε μαυρη σαν καλιακουδα.
 Οσο για την παραγωγικοτητα στο ΝΑΔΙΡ να μπορει βρε αδερφε να μας λεει και με το δικιο του ο Σοιμπλε τεμπεληδες και αργοσχολους.
Παντως αποψη μου σε πρωτη φαση μην παρεις αντικαταθληπτικα δες μηπως βρεις τροπο να σταματησουν οι Γαμοδιαολοπτησεις. θα δεις μεγαλη διαφορα
Γεια σου Πανουλη και περαστικα.


Σχολιον
Στην απαντησιν δεν ηξερες, δεν γνωριζες, δεν εχεις ενημερωθει, δεν υπαρχουν Ελληνικες αεροπλανα   που να κανουν τετοιες πτησεις θα σου απαντησω οτι αν δεν ειναι Ελληνικες τοτε ειναι ξενες αρα τι μαλακας Υπουργος Εθνικης Αμυνας εισαι που αφηνεις την πατριδα μας την Αθηνα μας τις πολεις τα χωραφια μας και καθε πουτανας γιος περναει πο πανω και σπερνει τα τρια κακα της μοιρας του δεν θελω να πω αρχιδια Υπουργος εισαι απλα βγαλε μονος σου τα συμπερασματα σου.
 Εχθρος δεν ειναι μονο ο Τουρκος που στο κατω κατω  ειναι μονο μαγκια κλανια και την ουρα στα σκελια αλλα οποιος με καθε τροπο βλαπτει παραβιαζει και καταστρεφει λογω και εργω αυτον τον τοπο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου