Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

(ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ..ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΡΕΛΑ..) ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ




Καλημερα Κυριε Πρωθυπουργε
Συγνωμη για την προσφωνηση αλλα τωρα ξερετε ο τιτλος κανει τον ανθρωπο και όχι ο ανθρωπος τον τιτλο.Είναι σαν το ρασσο που αμα το μοστραρεις μαγκικα τραβηξεις και μια αξουρισια καμμια σαρανταπενταρια μερες την χωνεσαι σε κανενα νεκροταφειο λες πεντ’εξ κυριελεησον και Θεος σχωρες τον μακαριτη τραβας δυο τρια τρισαγια κονομας κανα κατοσταρικακι και την κανεις με ελαφρα πηδηματακια μην σε παρουν ειδηση οι κανονικοι παπαδες και σε μουρλανουνε στην καρπαζια.

Ε’ τωρα ο Τσιπρας τι να φτουρησει χωρις γραβατα και λιγδιασμενο μαλλι ...{που πας ρε Καραμιχαλε} χωρις λιγο μπριγιαντινη,πώς να σε παρουν στα σοβαρα οι Εταιροι μας, να διαπραγματευτουν μαζι σου να σου χωσουν τηνεπιταγη με την μιζουλα σου στην κωλοτσεπη του ARMANI και να υπογραφει η συμφωνια ωστε να παει μπροστα αυτος ο τοπος να δουν και τα τρισεγγονα σου μια ασπρη μερα κι ας πληρωνει η ψωροκωστενα γεννεες δεκατεσσερις (τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα)
 Eσυ κυρ Αντωνακη μου θα φτιαξεις τον κοσμο.
Όπως τα βρηκαμε τα προχωραμε ,τι κι αν μεγαλωσαν τα ποσα μεγαλωσαν και οι απαιτησεις  πανε οι εποχες που επαιρνες ένα καδρονι και εσπαγες τα κεφαλια των αντιφρονουντων τωρα όλα στοιχιζουν,πληρωνε και εξαγοραζε βουλευτες να σ’εχουν κορωνα στο κεφαλι τους

 αγοραζε κάθε πρωι ντουζινες τα μαλακοτεφτερα για να γαυγιζει ο Αδωνις σε Fa Μειζωνα.

Αχ ωραιες εποχες, αχ τι θυμηθηκα τωρα σε θυμαμαι Ρειντζερ κυρ Αντωνακη μου επι Αβερωφ  και με πιανει φαγουρα ξερεις που.
Τελος παντων για πες μου όλα καλα, τελικα πηγες στον γιατρο γι αυτά τα περιεργα συμπτωματα αυτές τις ενοχλησεις που αισθανοσουν τον τελευταιο καιρο με την οσφρηση σου, μεγαλο βασανο ρε παιδακι μου να μυριζεις Πρωθυπουργιλα την μια μερα να τοχεις εδώ και την άλλη μερα και αντι γι αυτό να σου βγαινει αντιπολιτευση και η ποδαριλα του ξεκαλτσωτου του Βαρουφακη και τα  πηγαινελα του  στις Ευρωπες χωρις δευτερο σακκακι.
Όχι τιποτε άλλο τωρα τελευταια το παθαινω κι εγω, ολο και πιο συχνα πηγαινω σπιτι και ονειρευομαι ότι μου μυριζουν παιδακια ,μουσακαδες, κοκκινιστα και ολο φακη και ντοματοζουμο βρισκω.
Αν παντως σου δωσανε θεραπευτικη αγωγη γι αυτοτην θελω κι εγω αμα την γραφει το ΙΚΑ φυσικα.
Κατσε να σου δειξω το βιντεο να θυμηθεις…..
Και καλα ρε παιδακι μου φανταζομαι την γκρινια ης γυναικας σου θα την ξεπερασες με την γκρινια της πεθερας της κυρα Τετας  πως τα εβγαλες περα που το ειχε σιγουρο πως θα ξαναβγεις να της νομιμοποιησεις και εκεινο το αυθαιρετο στο Ναυπλιο που το αφησες μισο. Και συ ρε παιδακι μου μια δουλεια δεν τελειωνεις όλα μισα , υστερα παραπονιεσαι που σε τρωει στην γκρινια.

Την φανταζομαι να σου φωναζει { αχρηστε που πηγαμε και σε βρηκαμε και σε μαζεψαμε βρε κακοχρονοναχεις  μπουμπουκι την πηρες την κορουλα μου και την μαρανες πριν την ωρα της , αχαιρευτε ρεμπεσκε,τα ταξιδια στις Βρυξελες σε μαρανανε.
Βρε μπας και εχεις βρει και εσυ καμια καμαριερα εκει που τραβιεσαι σαν κι αυτον τον θεομπαιχτη τον Στρος Καν και γι αυτό ξεπορτιζεις κάθε λιγο και λιγακι βγαζεις εσυ εκει τα ματια σου με δαυτηνε κι εδω μας το παιζεις Τρελαντωνης και ξεθεωμενος….}
Α' δεν σου ειπα συναντησα και εκεινο το κωλοπαιδο που επαιζε μπαλα και σε ρωταγε για την κατασταση και του ειπες να πει στον πατερα του ότι όλα θα πανε καλα και τα εχεις ολα υπο ελεγχο και χτιζεις  γηπεδα και να μην το νοιαζει και κατι άλλες μαλακιες που δεν θυμαμαι τωρα.
Κατσε να βαλω κι αυτό το βιντεο….
Ρε Αντωνακη τι μαλακιες του ειπες του παιδιου εκτος από το Καραισκακη και την Λεωφορο όλα τα αλλα γηπεδα οπου και να πηγε να παιξει ο πιτσιρικας τα μαυρα τους τα χαλια είναι, τοσα λεφτα φαγατε από την ολυμπιαδα και τουβλο στο τουβλο δεν αφησατε ,ο κλεψας του κλεψαντος είναι εκει μεσα, κριμμα το γουστο σου και την νοικοκυροσυνη σου και σε ειχα για μπεσαλη πφφφφχχχ>


Κατσε να δω τι άλλες ερωτησεις εχω να σου κανω γιατι μετα εχω να παω και στον Βαγγελα τον παιδοβουβαλο, μονο που θα πρεπει να περιμενω να ντερλικωσει οποτε εχουμε καμποσο χρονο.
Παντως λεβεντη μου σε καμαρωσα εκει στα φορουμ τα Ευρωπαικα όταν με εμφαση ελεγες στους φιλους μας τους Γερμανους και στα αλλα καργιολια να μηνΤσακισουν και να μην μας δωσουν αυτά που μας χρωστανε μεχρι να πεσει το κωλλοπαιδο ο Τσιπρας.

 και μεχρι να μας παιρνουν σηκωτους από την πεινα σαν την κατοχη με τα καρα μπας και σε αγαπησουμε ξαφνικα και σε φερουμε σαν σωτηρα με την στολη των ΕΣ ΕΣ αντε χωρις τον Αγκυλωτο σταυρο γιατι αυτόν τον μαγαρισε ο Μιχαλολιακος.
Όμως μην ανησυχεις θα βαλουμε κανεναν μοδιστρο ισως τον Τerry Migler να σου φτιαξει καινουρια συμβολα να γινεις μοντελακι να εισαι ολο σκερτσο και  καμαρι όταν γυαλιζει το ματι σου…λεβεντια μου (τροπος του λεγειν)

Α!και μια τελευταια ερωτηση ρε Αντωνακη καταλαβαινω ωραιο πραγμα το να εισαι δοσιλογος και Γερμανοτσολιας και το χρημα αφθονο αλλα σκεφτομαι το εξης¨
Δεν σε ενοχλει που δεν μπορεις να κυκλοφορησεις στον δρομο χωρις να σε φτυνουν η να κυνδινευεις κάθε στιγμη να σε τουλουμιασουν στο ξυλο τιποτα αγανακτισμενοι από κακη πληροφορηση για την αγαθοεργη δραστηριοτητα σου όλα αυτά τα χρονια.
Καταλαβαινω ότι το σαλιο όταν βρεχει ξεπλενεται και όταν κανει ζεστη δροσιζει αλλα η καρπαζια οσο ναναι είναι πιο βαρια για έναν…..τελος παντων εν αχρηστια ελαφρως ξεπουλημενο Πρωθυπουργο θα σε λεω εγω και οι αλλοι αστους να σε λενε τα’αρ@@@@δια του Καραμπελα.
Κι εχεις και την Ντορα και θελει να σου φαει την καρεκλα.Μην της κανεις το χατηρι σε καμμια περιπτωση μην το επιτρεψεις παρτην μαζι σου, σπιτι σου, και στην θεση της βαλε μια πλαστικη από τους γυφτους να δουμε θα θελει να κατσει
Και μετα ,μετα από τετοια λαμπρη καριερα πως θα ζησεις, με τις αναμνησεις, με τραγουδια της Μπελου, με ταβλι στο καφενειο με πρεφα αν ειναι ετσι  πρεπει να φτιαξεις καφενειο prive για ταγματασφαλιτες…. Ζωη κι αυτή
Εχεις όμως αναμνησεις να θυμασαι για τα μαθητικα σας χρονια με τον συμμαθητη σου τον Γιωργακη στο ιδιο σχολειο, στην ιδια ταξη ,στο ιδιο δωματειοστα ιδια θρανεια να μαθαινετε ολη μερα τις ιδιες μαλακιες, αληθεια αστερια γινατε ο ενας πιο τρομπας απ τον αλλον.
Αραγε για σας το εβγαλε ο Καρβελας το τραγουδακι ? ακου…
(αληθεια μιας και τοφερε η κουβενταεγινε τιποτα με την Αννουλα τοτε η για τα ματισα του κοσμου ταχατε)Αλλα ας προχωρησουμε στο δια ταυτα.
Αντωνης Σαμαρας και Γιωργος Παπανδρεου πολιτικοι μεγαλου διαμετρηματος{φοβερο ανεκδοτο ομολογουμενως θυμιζει Βληματα }
 Αληθεια δεν μαθατε που δεν μαθατε τιποτε από πολιτικη οικονομια και όλα τα σχετικα κανατε τουλαχιστον καμμια μαλακια να εχετε να θυμοσαστε η τσαμπα περασε η φοιτιτικη ζωη και για τους δυο σας, πολύ το φοβαμαι NERD και σπασικλες θα ησασταν.
Δεν μιλατε ε’ ? οριστε πως !δεν σας συνδεσαν τα ακουστικα και τα μικροφωνα ,Τι ?,μονος μου τα ελεγα μονος μου τα ακουγα,?
 Α' μαλιστα γι αυτό βγηκε τοσο ενδιαφερουσα η συνεντευξη ?
χι χι .
Όχι όχι  δεν χρειαζεται να την επαναλαβουμε ,ειμαστε μια χαρα,
 ετσι και αλλιως ότι μαλακιες κι αν μου λεγατε είναι χιλιοειπομενες πριν από σας από τα χιλιαδες παπαγαλακια σας Οποτε θα κρατησω τις δικες μου
Σας ευχαριστω για την υπομονη σας και ευχομαι  την άλλη φορα να τα πουμε όχι εδώ που εχει φασαρια αλλα σε καποιο εξωτικο νησι ....μακρια από το αγχος της πολης και τους τρελους ρυθμους της ,
οπου θα μπορουσατε να παιξετε σημαντικο ρολο στην πρασινη αναπτυξη φυτευοντας μαιντανους και μπροκολα και μιλαμε φυσικα για την Μακρονησσο την Γυαρο τον Αη Στρατη κλπ κλπ
Εκει κανεις καλυτερη επιδερμιδα γλυτωνεις το αγχος και ερχεσαι και πιο κοντα στον ερημιτη ψηφοφορο ..
 Γεια σας κυριε Προεδρε σας ευχαριστουμε για τα τοσα καλα που κανατε γι αυτον τον τοπο και ευχομαι να σας τα ανταποδωσει κατα το δοκουν.
(Ελευθερη μεταφραση}
Στα Τσακιδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου