Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ "ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ"


Αναρωτιόμαστε χθες αν στραβός είναι ο Γιαλός η αν στραβά αρμενίζουμε για τα Υποβρύχια,άλλα από ότι φαίνεται στραβός είναι και ο ΡΕΠΠΑΣ στραβό και ανίκανο είναι καί όλο το σύστημα .
Τοσο που δεν τους φτάνει ούτε το ότι μαλακιζόντουσαν τόσα χρόνια να βρουν μια άκρη με το Δημόσιο χωρίς αποτέλεσμα,δεν τους φτάνει  η κηδεμονία του Ναζί του Ραιχενμαχ
θέλουνε και πέντε έξι κηδεμόνες ακόμα να τους πάρουν από το χέρι για να εδραιώσουν και επισήμως την ανικανότητα τους.
Πλήρης αναπηρία δηλαδή.
Αν υπήρχαν κριτήρια ,μόλις τελείωνες την θητεία σου από υπουργός θα σου έβγαζανε κατευθείαν αναπηρική σύνταξη σαν διανοητικά καθυστερημένος και ανίκανος για να δια χειριστείς μονός σου και τις στοιχειώδεις και βασικές σου ανάγκες .
Αυτό αποδεικνύει και ο κος Ρέππας που για να δηλώσει σαφέστερα την αναπηρία του θα μας φέρει και συμβούλους από την Γαλλία για να τον πάρουν από το χέρι και μαζί να πάνε βόλτα στις Δημόσιες Υπηρεσίες και όποιου Δημόσιου Υπάλληλου δεν τους αρέσει η φάτσα του θα του λένε εσύ απολύεσαι "vous êtes viré" (η μετάφραση έγινε με google και δεν ξέρω αν είναι σωστή) .
Και ο Ρεππας όλο χαρά θα χτυπάει τα χεράκια του και "Ζήτω"" πάπαλα" και η εφεδρεία και το οικονομικό πρόβλημα της χώρας και αρχίδια τούμπανα.
Και θα είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα.
Και μπορεί οι δημόσιοι Υπάλληλοι να μην πληρώνονται αλλά θα δίνουμε κάτι παραπάνω στον Γάλλο σύμβουλο και όλα θα είναι μια ή άλλη.
Ζήτω το έθνος κοινός.
Κι άμα δούμε φως εμένα να με χ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου