Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Με απόλυτο ραγιαδισμό και πρόθυμος να εκτέλεση όλες τις εντολές των Ταγών του επέστρεψε ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος από τήν Αμερική.
 Χωρίς ούτε στιγμή να υπολογίσει ούτε το Εθνικό συμφέρον αλλά ούτε και την δεινή οικονομική κατάσταση στην όποια έχει φέρει τα μεσαία και χαμηλά στρώματα της Χόρας.
Όπως θα έκανε κάθε γνήσιος Χατζηαβάτης,
 γονατιστός τους υποσχέθηκε ότι με κάθε τρόπο θα φρόντιζε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό και να αρπάξει ότι έχει απομείνει  στους πολίτες και να τους το παραδώσει μιάς και τον διόρισαν σαν γνήσιο συνεχιστή του έργου του άλλου Εφιάλτη του Παπανδρέου
 Μάλιστα έχει σκοπό να  κάνει ότι μπορεί ώστε να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει γι αυτούς πολύ περισσότερα από τον προκάτοχο του με σαφώς πολύ λιγότερες απαιτήσεις γιά τον ίδιον,λόγω και της ιδιαίτερης ευχαρίστησης που αισθάνεται κατά την υλοποίηση του τόσο μεγαλεπήβολου αυτού σχεδίου.
Σε πρώτη φάση με μόλις 4 Δις θα τους δώσει ότι πολυτιμότερο διαθέτει η χώρα, τα πάντα δηλαδή!,ότι ζητήσουν ΔΕΚΟ, Υπουργεία, Βιομηχανίες, Λιμάνια, Αεροδρόμια .
 και αν δεν μείνουν ευχαριστημένοι θα συνεχίσει με την Θράκη την Κρήτη και την Κέρκυρα.
(την Κω την έχει ήδη τάξει στους Φινλανδούς )
Αισθάνεται άλλωστε τόσο ωραία όταν είναι υπό τις διαταγές τους ,όταν σκύβει σέρνεται σαν σκουλήκι και υποκλίνεται μπροστά στις Υψηλότητες τους.
Σφάξε με Αγά μου να αγιάσω ,πάτα με πολυχρονεμένε μου να αγκαλιάσει η ψυχή μου.
Αυτός είναι ο Βαγγέλης μας.
Τιμά και το πραγματικό του όνομα (Τούρκογλου) και την καταγωγή του.
άμα δει χήρα,φτωχό και ανήμπορο, γίνεται θεριό ανήμερο
Ξαναγεννιέται ο Τσέτης μέσα του, θολώνει το μάτι του, αρχίζουν και του τρέχουνε τα σάλια ,και γεννιέται μέσα του η ανάγκη αν μπορούσε να του πάρει και το κεφάλι.
Κανόνας απαράβατος
"Ο δειλός και ο ανίκανος  όπου τους παίρνει βγάζουν το άχτι τους ,και φυσικά όχι στους αντρειωμένους αλλά στα γυναικόπαιδα"
Δεν υπολόγισε όμως κάτι .
Εδώ είναι Ελλάδα καί όλοι και όλα είναι προσωρινά ,
όσο πιο γρήγορη η άνοδος τόσο και πιο γρήγορη η πτώση και εσύ Βαγγελάκη μου πήρες τα ηνία στα χέρια σου πάρα πολύ απότομα .
Οπότε πολύ γρήγορα να περιμένεις και το κουτρουβάλιαμα σου, και να είσαι σίγουρος ότι και απότομο θα είναι και θα κάνει και πάταγο.
 Και όπως πάντα σου ξαναθυμίζω ότι στο αεροπλάνο της φυγής του Γιωργάκη δεν έχει θέση για σένα.
Σε θέλει μόνο για να του βγάζεις το φίδι από την τρύπα.
 Την ώρα της φυγής γι αυτόν θα είσαι πάντα σαβούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου