Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Λόγω της αναξιοπιστίας του εθνικού μας Χατζηαβάτη και των τάσεων υπερβολής που τον διακρίνουν ποκειμένου να φανεί πειστικός  με τρόπους άκομψους και γλοιώδεις και πολλές φορές ασυμβίβαστους με την ιδιότητα του η Μισέλ Λαγκαρντρ

Η Λαγκάρντ ζήτησε από το Βενιζελο να της δώσει τα μέτρα γραμμένα σε χαρτί με υπογραφές και διαβεβαιώσεις ότι τα μέτρα αυτά θα εφαρμοστούν!
ούτως ώστε ο Χατσηαβάτης Πρωθυπουργεύων Υπουργός εν ονόματι της ΤΡΟΙΚΑΣ να μην καταχράται της Αποστόλης του και αποφασίζει εξαντλητικά μέτρα για τον κόσμο μόνο και μόνο για να εκτονώσει τα παιδικέ τραύματα που του είχαν δημιουργηθεί όταν ο Οθωμανός πατέρας του τον βίαζε συστηματικά κστα την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας την ώραν που εκατοντάδες ελληνόπουλα έπαιζαν ελευθέρα στους δρόμο Εικόνα που τον στιγματίζει ακόμα και του δημιουργεί αυθονό φθόνο ,καί τραγικές φαντασιώσεις απροκαλυπτόμενος στα φτωχά λαϊκά στρωματά
 Το Ταμείο έθεσε τους όρους του για να επιστρέψει στην Αθήνα. Τέθηκαν όροι και προϋποθέσεις για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις. εν καιρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου