Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΟΥ

Ερχόσαστε από την Ευρώπη και εσύ φίλτατε Βαγγέλη και η Πρωθυπουργαρα μας φουσκωμένοι σαν Γάλοι για σφάξιμο την παραμονή των Χριστουγέννων.
Κορδωνόσαστε λιγάκι , να σας πιάσει καλά ο φακός και εσύ και η Πρωθυπουργάρα μας ο Θεός να του κόβει μέρες και να μας δίνει χρόνια
και αφού καθίσετε στο μικρόφωνο αρχίζει η παπαρολογία.
Και μπουρ μπουρ και μπλα μπλα και σουξου μουξου του
 σε ελεύθερη μετάφραση ,Τους Γαμήσαμε τους Γερμανούς
από τον φόβο τους δεν ήξεραν που να πάνε να αλλάξουν εσώρουχα
και δεν ήξεραν ποιος να μας πρωτοδώσει τα λεφτά ,
και εμείς τους λέγαμε μην σπρωχνόσαστε ρε μαλάκες όλοι θα δώσετε
 τι κακό κι αυτό άντρα θέλω τώρα τόνε θέλω
εντάξει μπορεί να σας πήδηξανε άλλα τέτοιο μεράκι να πληρώσουμε
 ούτε την γυναικάρα με τα κόκκινα να είχανε πάρει δεν θα κάνανε κι έτσι
Και να οι ερωτήσεις και να τα κανάλια .
Και εσείς συνεχίζετε τις μαλακίες.
 Πετύχαμε τους στόχους δεν θα ξαναχρειαστούμε δάνεια
δεν θα χρειαστεί να ξαναπάρουμε λεφτά στα χέρια μας

 
Μάλλον εννοούσατε ότι θα μας πάρουν εσώκλειστους και δεν θα χρειάζεται να διακρίνουμε χρήματα και πα ει λέγοντας
Κι αφού τελειώσανε οι παπαριές,
αφού γεμίσανε τα φύλλα των εφημερίδων
Τεράστια Επιτυχία της Κυβέρνησης"μετά δεκαπέντε μέρες
να και οι πρώτες σφαλιάρες πετάγεται ο Γερμανός
εγώ ποτέ δεν είπα έτσι,εγώ τα είπα κρυφά κι αλλιώς.
Και βγαίνουνε και οι διάσημοι οικονομολόγοι και διαψεύδουν
,όχι εγώ δεν ξέρω και δεν μίλησα με κανέναν και τελικά εμείς καθόμαστε στον μαυροπίνακα με τις μαλακίες και τσεκάρομαι ρούμπους.
και γεμίζει ο μαυροπίνακας και παίρνουμε άλλον και άλλον και άλλον και άμα τους βάλεις τον έναν δίπλα στον άλλον κάνεις διαχωριστικό για την Νέα εθνική Οδό
Και διαβάζουμε τα κείμενα σου ρε Βαγγέλη και άμα τα μελετήσεις πάντα μισά, νόημα δεν βγαίνει ,αναρωτιέμαι τι καταλαβαίνανε από την λογική σου οι φοιτητές σου
 Χωρίς να είμαι ειδικός ίσως υποδηλώνουν και κάποια ύπαρξη αυτισμού σε ελαφριά πάντα μορφή.
αν τώρα το κάνεις σκόπιμα δόξα το Θεό γιατί ανησυχούσα, έλεγα κρίμα νέος Άνθρωπος
αλλά αν κοροϊδεύεις δεν πειράζει.
ούτε ο πρώτος είσαι ούτε κι ο τελευταίος
Να σαν τώρα βρήκανε οι Φινλανδοί και βγάλανε στην φόρα ότι εμείς οι Ξεβράκωτοι θα τους πληρώσουμε τις εγγυήσεις για να αγοράσουν το χρέος
και άκουσον άκουσον αυτά τα κάνανε πλακάκια μαζί σου δηλαδή εμείς διπλά και κερατάδες και δαρμένοι
άσε λέει κάτι αλλες μαλακίες που θα μου έρθουν τα τέλη του αυτοκίνητου μου θα τα πληρώσω τον άλλο μήνα άλλα αυτά θα περαστούν ότι τα πλήρωσα τον προηγούμενο
Κι ο λαμογιος ο εφοριακός με τι ημερομηνία θα μου κόψει απόδειξη ,
γιατί μην κοιτάς εσύ που είσαι παιδί Διαμαντή και δεν κάνεις πουστιές οι άλλοι όμως...
Μπλέξατε Βαγγέλη δεν γινόσουν χορεύτρια σε κανένα καφέ Σαντάν
τι πήγες κι έμπλεξες στα άπατα της Δημοκρατίας που δεν πα ει και με το κουστούμι σου
Μια χαρά ήσουνα στο πανεπιστήμιο, ότι και να έλεγες στους φοιτητές όλοι σε πιστεύανε και δεν χρειαζόταν να αποδείξεις τίποτα εδώ πάλι μπορείς να λες ότι μαλακία θες αλλά ελα που πρέπει να δίνεις και μια λογική εξήγηση
πάντα και αυτό καμία φόρα δεν βγαίνει.
Είχες και τα τυχερά σου και με καμιά φοιτητριουλα που πίστευε ότι ο καθηγητής είναι πάντα θεός

Τώρα όλοι σε κοιτάνε με μισό μάτι και δεν χωράς κιόλας
Δώσε βάση λοιπόν τι παίχτηκε στην Φινλανδία
 Τώρα με τέτοιο δούλεμα που μας ξηγιοσαστε άμα θα σε στήσουμε στον τοίχο θα φταίμε εμείς,
η τύχη σου που κακοχρονοναχει, η το ξερό σου χοντροκέφαλο
που δέχεται ότι είναι και άδικο και καταστροφικό να ανεβάζει το ΦΠΑ αλλα δεν γαμιέται και το ανεβάζεις
Άκου λοιπόν και περίμενε τα χειρότερα

Η Ελλάδα θα πληρώσει την Φινλανδία για να μας δώσει το νέο δάνειο!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Αυγούστου 16, 2011
Απίστευτη συμφωνία ..μιας απίστευτης κυβέρνησης!
Το να δανείζεται κάποιος όταν το έχει ανάγκη με επαχθείς για αυτόν όρους, το έχουμε ξανακούσει και ακόμα καλύτερα το έχουμε βιώσει καλά οι Έλληνες.
Συμφωνίες όμως, με τον δανειζόμενο να δίνει λεφτά για να τους εγγυηθεί το δάνειο πρώτη φορά ακούμε και μάλιστα δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιό θα είναι αυτό το ποσό. Οι εγγυήσεις θα είναι εμπράγματες ή όχι. Η κυβέρνηση το αρνείται κατηγορηματικά. Γιατί να τους πιστέψουμε μέσα στα τόσα ψέμματα που έχουν πει στον ελληνικό λαό; Σκεφτείται ότι αυτές οι συμφωνίες γίνονται με τον λαό να βρίσκεται σε διακοπές, μακρυά από τις πηγές ενημέρωσης.
Διαβάστε τι είπε η Υπουργός Οικονομικών της χώρας Γιούτα Ουρπιλάινεν σχετικά με τη συμφωνία με την Ελλάδα στο ζήτημα των εγγυήσεων που θα προσφέρει η Αθήνα για να λάβει και δεύτερο πακέτο διάσωσης από την ευρωζώνη.
Όπως εξήγησε η Φινλανδή υπουργός στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, από την πλευρά της Ελλάδας θα κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στη Φινλανδία, το οποίο και θα επενδυθεί. Το ποσό αυτό μαζί με τους τόκους θα είναι ανάλογο της συνεισφοράς της Φινλανδίας στη βοήθεια που θα λάβει η Ελλάδα από τον EFSF.
Η Ουρπιλάινεν δήλωσε ότι το ύψος των εγγυήσεων δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί και ότι σκοπεύει να καταθέσει το χρηματοδοτικό σχήμα προς έγκριση στις άλλες χώρες της ευρωζώνης αργότερα αυτή την εβδομάδα.
Επανέλαβε, παράλληλα, τη θέση της κατά της έκδοσης ευρωομολόγων ως μέσου αντιμετώπισης της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη.
«Κάθε χώρα είναι υπεύθυνη για το χρέος της σήμερα και αύριο. Έτσι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στην στάση μας πάνω σε αυτό. Παραμένουμε αντίθετοι στα ευρωομολόγα για παράδειγμα», τόνισε.
Γνωστοποίησε ακόμη ότι η Βουλή της χώρας θα συνεδριάσει και πάλι στις 6 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συζητήσει και να ψηφίσει την συμφωνία του Ιουλίου που προβλέπει νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα και ενισχύει τον ρόλο του προσωρινού μηχανισμού διάσωσης, του EFSF.
Υπογράμμισε τέλος ότι η Φινλανδία θα συνεχίσει να ζητεί εγγυήσεις για κάθε νέο πακέτο βοήθειας και επανέλαβε την αντίθεσή της στην ενίσχυση των κεφαλαίων του EFSF.
ΥΠΟΙΚ: Το χρηματοδοτικό σχήμα δεν έχει «κανέναν εμπράγματο χαρακτήρα»
Τη σύναψη συμφωνίας «στο πλαίσιο της απόφασης της Συνόδου Κορυφής της 21 Ιουλίου, σε ένα χρηματοδοτικό σχήμα που επιτρέπει στην κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο της Φινλανδίας να αποφασίσουν τη συμμετοχή της χώρας τους στη νέα δέσμη βοήθειας προς την Ελλάδα, μέσω του EFSF», γνωστοποίησε με τη σειρά του και το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.
Το συμφωνηθέν χρηματοδοτικό αυτό σχήμα διαμορφώθηκε σε τηλεδιάσκεψη που είχε ο κ. Βενιζέλος με τη Φινλανδή ομόλογό τις προηγούμενες μέρες, ενώ συνεχίζεται η νομική και τεχνική του επεξεργασία.
Το ΥΠΟΙΚ διευκρινίζει πάντως ότι το χρηματοδοτικό σχήμα δεν έχει «κανέναν εμπράγματο χαρακτήρα» και θα υποβληθεί προς έγκριση στο Euro WorkingGroup (Eurogroup σε επίπεδο των εκπροσώπων των υπουργών).
Οπως υπενθυμίζει το υπουργείο, η Φινλανδία είχε θέσει το ζήτημα αυτό τόσο στο Eurogroup όσο και στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης, επικαλούμενη σοβαρούς εσωτερικούς πολιτικούς λόγους και μια διμερής συμφωνία Ελλάδας – Φινλανδίας γύρω από ένα κατάλληλο χρηματοδοτικό σχήμα συμπεριελήφθη στα συμφραζόμενα της απόφασης της 21ης Ιουλίου.

Α και επί τη ευκαιρία ρε Βαγγέλα τι θα γίνει με την απόφαση σου να απόκτησής Πολιτικό Γραφείο σαν Αντιπρόεδρος,
 τι να το κάνεις?
Τζάμπα τα έξοδα παλικάρι μου έτσι και γίνουν εκλογές ούτε τον ψήφο της γυναίκας σου δεν θα πάρεις, πότε θα το χαρείς,
κάτσε στ αυγά σου
κανε και καμμια οικονομία μήπως και προλάβεις και σωθείς σε κανενα αεροπλάνο και γλυτώσεις το απόσπασμα, γιατί άμα περιμένεις τον Γιωργάκη να σε πάρει μαζι του ψώνισες από σβέρκο ,αυτός δεν σε βάζει στο Γκολφ στριμ για να μην το βαραίνεις και καθυστερεί στην διαδρομή.
άλλωστε οι προδότες τους πρώτους που ξεχνάνε είναι τους συνεργάτες τους γα να μην μοιράσετε μαζι την λεία
Μην μου πεις μετά πως δεν στα είπα
Πάρε και το ρεπορτάζ για το γραφείο .Εδώ πια δεν κρύβεται τίποτα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : 900.000€, μας κοστίζει ο κ. Βενιζέλος ως αντιπρόεδρος

filotimiamirror | Αυγούστου 16, 2011 at 11:56 μμ | Κατηγορίες: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | URL: http://wp.me/pbW97-mfE

Ζωή να έχει οάνθρωπος, δεν λέω, αλλά τώρα ξαφνικά εν μέσω κρίσεως, απεφάσισε ο κ. Βενιζέλος να αποκτήσει πολιτικό γραφείο και ως αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως. Έτσι, στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, τεύχος  Β΄, αριθμός 1763, 4/8/2011,  δημοσιεύθηκε η σχετική απόφαση, και πληροφορούμεθα ότι η δαπάνη λειτουργίας του πολιτικού γραφείου του κ. Βενιζέλου ως αντιπροέδρου, ανέρχεται στο  ποσό των 895.000€, ετησίως και θα εργάζονται  σε αυτό είκοσι υπάλληλοι. Όμως ο  κ. Βενιζέλος διαθέτει πολιτικό γραφείο και ως υπουργός οικονομικών το οποίο κοστίζει άλλες 800.000€ περίπου, ετησίως.  Τώρα όμως έχουμε και τον έτερο αντιπρόεδρο, τον κ. Πάγκαλο, του οποίου το πολιτικό γραφείο κοστίζει 1.000.000€ ετησίως και εργάζονται σ΄ αυτό είκοσι  υπάλληλοι. (ΦΕΚ Β΄, φύλλο 2316, 30/10/2009). Δύο πρόσωπα, δύο πολιτικοί που πασχίζουν για περιστολή των κρατικών δαπανών, που κόβουν μισθούς και συντάξεις, που φορολογούν ακόμα και τις γκαζόζες που πίνουμε, ξοδεύουν περίπου 3.000.000 € ετησίως, για γραμματειακή υποστήριξη. Έτσι όμως όχι μόνο δεν βάζουν  πάτο στο βαρέλι, αλλά ανοίγουν τρύπες και στα τοιχώματά του. Και μετά τα βάζουν με την χαρτορίχτρα που είχε, όπως λένε τα κανάλια,  4.000.000 € σε καταθέσεις. Όμως στην πραγματικότητα όλοι τους, η χαρτορίχτρα και οι κυβερνήτες μας, κάνουν την ίδια δουλειά. Απομυζούν τους πολίτες και εκμεταλλεύονται την αφέλειά τους.

οπωπητήρ JR

Κι υστέρα μας τα πρήζεις να κάνουμε οικονομία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου