Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΔΕΣ 2 - 0


Οντάς ο στόμας σου έχει πάρει φόρα και τάζει λαγούς με πετραχήλια είναι φυσικό κάποια στιγμή να βρεις τον δάσκαλό σου .
Έτσι διαπίστωσε και ο γνωστός σύντροφος του ΠΑΣΟΚ
αποφεύγω τελευταία να λέγω κύριος γιατί δεν βλέπω και κανέναν να διαθέτει και υπόληψη σ αυτό το κόμμα, δεδομένου ότι αν είχαν με όσα κάνουν η θα είχαν παραιτηθεί από καιρό , η  σαν κάτι απατεώνες εργατοπατέρες  θα είχαν αυτοκτονήσει
Εδώ μούγκα στην στρούγκα, η κονόμα να βγαίνει
και στα αρχαία Άβδηρα και το εργατικό κίνημα και οι κατακτήσεις του
Τελικά πάντα τις πιο ξεσκισμενες υπογραφές τις βάζουν οι καριολληδες που δήθεν αγωνίζονταν για να κερδηθούν τα αντίθετα
Εν πάσι περιπτώσει ο Καρχριμακης λοιπόν πήγε σε πανηγύρι στην Κρήτη και επειδή δεν είχε κάνει ένα διορισμό του ζητήθηκε ο λόγος
Τώρα όμως που ο κώλος του έχει πάρει πολύ αέρα
,Ως νέα Μαντάμ Σούσου μίλησε άσχημα και απαξιωτικά
στον άσεβη άνθρωπο του Λαουντζικου
που είχε το θράσος να τον ενοχλήσει και τότε ω του θαύματος
Είδε τον ουρανό σφοντύλι δις
Στην Κρήτη μαγκιές δεν χωράνε,
 πάλι καλά που δεν τον άρχισαν και στις μπαλλωθιες
 και να μην ξέρει από που να φύγει
Αλλά διαβάστε καλύτερα το άρθρο

Χαστούκισαν τον Καρχιμάκη…. “(εξυπηρέτηση αιτήματος…)”

Αναρτήθηκε από τον/την Περίοπας στο Αυγούστου 15, 2011
Άναψαν τα αίματα σε πανηγύρι στη Κρήτη όταν ένας άνδρας διαπληκτίστηκε με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ., Μιχάλη Καρχιμάκη με αποτέλεσμα να τον χαστουκίσει. Επιβεβαιώνει το επεισόδιο αλλά διαψεύδει ότι υπήρξε χειροδικία…

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα.
Σύμφωνα με αναγνώστη, ο οποίος επικοινώνησε με τη zougla.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι, με συντροφιά το βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Πλακιωτάκη. Μόλις οι δύο άνδρες έκατσαν, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του.
Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: "Άντε βρε κ…… που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!". Τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε τον κ. Καρχιμάκη, με τέτοια δύναμη, που έφυγαν τα γυαλιά του και έπεσαν κάτω, ο δε αστυνομικός που τον συνόδευε προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δέχθηκε εκ νέου ράπισμα από τον άγνωστο άνδρα.
Φοβούμενοι γενίκευση του επεισοδίου, οι κκ. Καρχιμάκης και Πλακιωτάκης απομακρύνθηκαν άμεσα από το χώρο του πανηγυριού.
Το γλέντι συνεχίστηκε, από εκεί και πέρα, κανονικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Διαψεύδει τη χειροδικία ο Καρχιμάκης
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, επιβεβαιώνει μεν το επεισόδιο, αλλά διαψεύδει  ότι ο

άνδρας χειροδίκησε σε βάρος του.
Όπως είπε στο Cretalive, "το επεισόδιο προκάλεσαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ".
Σύμφωνα με το Cretalive, από το περιβάλλον του Μ. Καρχιμάκη, η επίσκεψή του έτυχε εγκάρδιας υποδοχής τουλάχιστον από την πλειοψηφία των θαμώνων.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πέρασε από όλα τα τραπέζια, χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους, ωστόσο σε ένα από τα τραπέζια – όπου επίσης τον χαιρέτησαν ένθερμα – κάθονταν δύο άτομα, που φέρονται να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ένας εκ των δύο ανδρών κινήθηκε, μεν, απειλητικά εναντίον του Μ. Καρχιμάκη αλλά και εναντίον του γιου του, οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν, δε, και τον απομόνωσαν, βάζοντας τέλος στο περιστατικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, πρόκειται για γνωστό γυναικολόγο που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Σητείας.
ΠΗΓΗ: zougla.gr, Cretalive

Μετά χαλάσαν τις φτωχικές διακοπές του ενίοτε κλαψομουνη του Ανδρέα Λομβερδου, ξέρετε αυτουνού που έγινε υπουργός με το σύνδρομο ενοχής που κάθεται και μιξοκλαιει κάθε φορά που παίρνει σκληρά μέτρα μπας και τον λυπηθεί κανένας από τους συνταξιούχους που τους κόβει τα φάρμακα κι όταν φτάσει η ώρα για το Γουδί μήπως και βρεθεί κανένας να πει μια καλή κουβέντα μήπως και τον εκτελέσουν τελευταίο
Διαβάστε και τα δικά του

Χάλασε τις φτωχικές διακοπές του κ.Λοβέρδο υ η φραστική επίθεση που δέχτηκε στην

 Κυλλήνη Ηλείας

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Αυγούστου 16, 2011

Από τις περσινές διακοπές του κ. Λοβέρδου στην Κυλλήνη.
Φραστική επίθεση δέχθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος όπως διαβάζουμεεδώ στην εφημερίδα τα ΝΕΑ.
597103.jpgΑς ελπίσουμε να μη χαλάσει τίποτα άλλο τις διακοπές του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και κυρίως να μη χρειαστεί να πάει σε νοσοκομείο της Ηλείας.Γιατί όπως πέρσι που παραθέριζε σε επαρχιακή πόλη της Βορείου Ελλάδας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα έτσι και φέτος αν χρειαστεί υγειονομική (χτυπάμε ξύλο) περίθαλψη θα πρέπει να έχει φροντίσει για τη μετακίνησή του εκτός Ηλείας.
Για την ιστορία ο Υπουργός μας διαμένει στο Grecotel Olympia Riviera Thalasso… (ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ Κ. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, βεβαίως – βεβαίως) για τις φτωχικές διακοπές του σαν αυτές που (ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ )δεν κάνουν φέτος εκατομμύρια Έλληνες.

Βέβαια στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν και πιο παχύδερμα κάποιοι  άλλοι που τους γιουχαρεις και σου λένε ότι σήμερα δεν το λες και τόσο μπάσα πρέπει να κατέβεις μια οκτάβα, κάτι τέτοιο χαρακτηρίζει μάλλον το άλλο γομάρι τον γνωστό για την καφρίλα του Βουλευτή Χρήστο Μαγκούφη δείτε και τα δικά του

Αποδοκιμάστηκε ο Βουλευτής Τρικάλων του Π ΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης στην Αγναντιά

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Αυγούστου 15, 2011

Αποδοκιμάστηκε ο Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης στην Αγναντιά Ποιος ειναι ο Μαγκούφης ; ένας τσαμπουκάς που τα βάζει με γυναικόπαιδα ! Άν θυμάστε !!στα διόδια !

Στο ετήσιο πανηγύρι ,πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δήμοτικου σχολείου της Αγναντιάς του Δήμου Καλαμπάκας, όπου και συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι για να διασκεδάσουν,
Το μικρόφωνο δόθηκε για εναν χαιρετισμό στον Χρήστο Μαγκούφη ο οποίος με το που ξεκίνησε να μιλάει ξεσηκώθηκε ο κόσμος και άρχισε να τον αποδοκιμάζει εντόνως.
Ο κ. Μαγκούφης απτόητος συνέχισε και από το μικρόφωνο απευθυνόμενος στον κόσμο είπε «Το να μας αποδοκιμάζουν ακόμα και το να μας γιαουρτώνουν είναι σημάδια της Δημοκρατίας» δικαιολογώντας αυτήν την φράση τους συγκεντρωμένους ενώ συνέχισε λέγοντας πως «είναι φυσιολογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.»
Στον επίλογο του χαιρετισμού του ο Βουλευτής και παρά την παρατεταμένες αποδοκιμασίες είπε «Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες σας εγώ σας αγαπώ».(!!!)
Ο χαιρετισμός του κ. Μαγκούφη κράτησε περίπου 2 λεπτά και ήταν κάτω από τις συνεχείς αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων.
Προς γενική έκπληξη των πάντων αντί να αποχωρήσει ο Βουλευτής σήκωσε την παρέα του και …χόρεψε στην πίστα για περίπου μισή ώρα.(!!!)

Sχόλιο :Είναι γνωστό οτι ο Μαγκούφης εκτός απο τσαμπουκάς σε γυναικόπαιδα είναι και χοντρόπετσος και όταν τον βρίζουν νομίζει ότι βρέχει αλλά καλλα θα είναι ο λαός να αρχίσει να ματσούκια και τότε να δεις πως ονομάζεσαι και που κατοικείς .

Ρεπορτάζ απο το Trikalanews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου