Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΩς ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΡΟΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Κυριε Χρυσοχοιδη Κυριε Κουμουτσακο 


Νομιζω οτι πλεον εχετε χασει εντελως την μπαλα με το προσφυγικο και η κατασταση δεν παει αλλο οποτε και ηρθε η στιγμη να σας δωσω μαλλον εγω την λυση στο προβλημα ως αναφορα τις εισροες απο την θαλασσα αν και αμφιβαλλω αν θα την εφαρμοσετε γιατι μαλλον πιο πολυ σημασια εχουν για εσας και για καθε Κυβερνηση τα συμφεροντα των ΜΚΟ και κατα προεκταση του Mr Sorros παρα τα δικα μας δηλαδη του Ελληνικου Λαου.
Η Λυση ειναι απλη οποτε δωστε βαση.
 Ως γνωστον η διακινηση γινεται με λεμβους, φουσκωτα, θαλαμηγους και καθε λογης πλωτο μεσο το οποιο ομως εχει εναν κυβερνητη ο οποιος συνηθως ειναι λαθρεμπορος και μαλλον παντα εχει και συμφερον απο αυτες τις μεταφορες γιατι σιγουρα δεν θαλασσοπνιγεται ουτε για την ψυχη της μανουλας του ουτε για την πιστη του στον Αλαχ αλλα κοβει εισιτηριο με το κεφαλι.
Και εδω κολλαει η λυση του προβληματος.
 Μην γινετε κακοι σαν τον Σαλβινι .
Καθε φορα που πλησιαζει τις Ελληνικες ακτες ενα σκαφος με λαθρομεταναστες αντι να το σπρωχνετε πισω στην θαλασσα η να το βουλιαζετε  τρεξτε καλωσοριστε τους οπως κανετε και τωρα γινετε χαλι να σας πατησουν, αφηστε τις ΜΚΟ να τσεπωσουν το παραδακι να μην ξυνισει και ο τραχανας.
 Αλλα συλλαβετε τον Λαθροδιακινητη αντι να τον κερνατε freddo και κατασχεστε του το σκαφος.
Οριστε ποινη δυο χρονια χωρις αναστολη και τηρηστε τον νομο χωρις εξαιρεσεις και στραβα ματια και να δουμε μετα σε ενα δυο βδομαδες ποσοι θα βαλουν το κεφαλι τους στον τροβα και θα διακινδυνεψουνε το σκαφος τους απο τις ακτες της γειτονος χωρας οσο παραδακι και αν τους δινει ο Ερντογαν αν ξερει οτι εκατο διακοσιοι αλλοι σαν κι αυτον ειναι μπουζουριασμενοι μεσα και δεν θα κανουν ραμαζανι εξω τον επομενο χρονο.
Αλλα σιγα μην εχετε αντερα και ορεξη να λυσετε το προβλημα.
Παντως εγω την λυση την εδωσα μην εχετε  παραπονο ,ξαναγυριζω στην ησυχια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου