Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η ΜΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Στο βιντεο βλεπουμε τον Αρμοδιο κυβερνητικο παραγοντα την στιγμη που καθοριζει το υψος των 250.000 ευρω σαν το ελαχιστο επενδυτικο ποσο το οποιο θα πρεπει να τρεξουν να καταθεσουν οι ΛαθροΣυριοαφγανολυβιοΚογκολεζοι για να εχουν μια πιο ευνοικη μεταχειριση απο το ετσι και αλλιως γιουσουφακι Γραικυλο (ντροπη να το λεμε Ελληνικο ) Κρατος χμ (Κρατος αποικια κωλοχανειο κλπ,κλπ) .
Και οι ορντινατσες του Γερμανοτσολιαδες τους λεγαν παλια γερμανοπουστρακια νομιζω σημερα λογω και του συμφωνου συμβιωσης.


Στο δευτερο βιντεο βλεπετε την Αγωνια ζωγραφισμενη στα ματια των επενδυτων που συνωστιζονται ποιος θα πρωτοκαταθεσει τα χρηματα ωστε να γινει ο λατρεμενος του Υπουργου, της Υπουργινας, του Τσιπρα της Περιστερας, μπας και τους παρουν σπιτια τους και περασουν ζωη χαρισαμενη στα τζακουζια και στα αφρολουτρα και στις ανεσεις .
Καθοτοι οι δικοι μας Αριστεροι, Αριστεροι ,αλλα μονο στον ραφτη.
 Ξερετε περι κλαμπαναρας η υποθεση. Κατα τ'αλλα απο δεκα διαμερισματακια, βιλιτσες και δεν συμμαζευεται εχει κανει την κονομα του εκαστος.
Μα να μην δουλευουν Κυριακη οι Τραπεζες στο Γιουνανισταν Απαραδεκτο !!
Θα κανουν επειγοντως διαβημα στον Ερντογαν τον Μεγαλο Σουλτανο.
Ωχ παλι με επιασε φαγουρα.
Παντως απο τουρισμο προκοψαμε. 
Δεν πιστευω να εχετε παραπονο,  αφιξεις σας ειχε ταξει η Υπουργος Τουρισμου η Ολγα ντε η Κουμπουρα κοντευετε να βουλιαξετε Ε'  τωρα λεπτομερειες μην ζητατε λεπτους χειρισμους μην περιμενετε μπορει παλια να λεγανε οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλλους αλλα ως εκει και μη παρεκει.
 Αλλο κωλλοι και δαντελλα και αλλο Υπουργικοι χειρισμοι και veto.
 Αυτα ειναι σαν τις τρεις ευχες απο το τζινι κι αν πεσεις σε τζινι με βαρηκο'ι'α την γαμησες λεφτα με ουρα του ζητας ουρα να κανεις την αμολυντηρα σου δινει.
Κατι τετοιο ηταν και ο Συριζα, βασικα δεν ξερω αν ειχε βαρηκο'ι'α το μονο σιγουρο ειναι οτι τα καταφερε και την γαμησαμε ολοι.
Καλο σας βραδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου