Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΞΑΝΑ ΨΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ

Ματαξυ των εκατοντάδων αρθρων που ψηφισαν τα πουσταρια που ψηφισατε στηρίξατε ανεχθηκατε η απλως αδιαφορήσατε και με την αδιαφορια σας τους δωσατε το δικαιωμα να ορισουν και να καταστρεψουν τις τυχες σας και των παιδιων σας .
Ιδου καποια αρθρα που αφορουν αυτά , τα σχολια είναι σκληρα και θα προτεινα να τα διαβασετε με δικη σας ευθυνη αλλα είναι περα για περα αληθινα και διαπνεονται από πονο ψυχης  για έναν τοπο και για μια Νεα Γενια που δεν της αξιζουν ουτε τεοιοι πολιτικοι αλλα ουτε και τέτοιοι γονεις  Κυριοι Κυριες μου αποτυχατε σαν Ελληνιδες και σαν Ελληνες

ΑΡΘΡΑ 12
 (12 να είναι οι ωρες τους κι εκεινες στο κρεβατι)

Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016. (παπαρολογιες και πρασινα αλογα)


Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.


Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.


Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016. (Ραγιαδες δεν θελατε να γινετε.

  Η θα σας εξισλαμισουν η θα σας σφαξουν ,αλλα ξεχασα παντα σας αρεσε κατά το σφαξε με Αγα μου να αγιασω).

Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016. (5- 10 Χρονων παιδια να μην κανουν και κανενα πηδηματακι βρε αδερφε στο διαλειμα στα σιγουρα με προφυλαξη?

Αραγε τα προφυλακτικα θα εχουν και γευσεις φραουλα μπανανα και δεν συμμαζευεται?)
Μην νευριάζετε δεν τα λεω εγω εσεις τα ψηφισατε.

Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.
Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017. (Ετσι είναι ζωα Λαος χωρις Ιστορια αγεται και φερεται παει κι ο Μεγα Αλεξανδρος  παει κι ο Κολοκοτρώνης παει και ο Περικλης  την Ακροπολη την εφτιαξε ο Μπομπολας με επιδοτηση από την ΕΟΚ.
 Προσκυνηστε τωρα τους Ουνους και τους Κελτες με τα ροπαλα και τις προβιες που ετρωγαν τα σκατα τους και γρυλιζαν για να συννενοηθουν, ΟΥΓΚ.)

Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.(Ξαπλωστε στους καναπέδες και αποχαυνωθητε στους φρεντο και στο candy crash oολα καλα την εκαναν την δουλεια τους σας κοιμησαν και σας παρεδωσαν σαν προβατα ετοιμα για σφαξιμο ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!)

Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016.

Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.  (Τι να τους κανεις τους παπαδες και τους δασκαλους μεσα στους τοσους πουλημένους Αρχιδιερεις και καθηγηταδες υπαρχουν και μερικοι ακομα που μεσα τους εχουν την σπιθα της αγαπης και της πιστης και αυτή πρεπει να σβησει μια και καλη αλλωστε αυτοι κρατησαν την φλογα το 1821 ποτε ξανα τα ιδια λαθη.)

Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017. (Ιδου το θηριον ερχεται εν τω μεσω της πνευματικης νυκτος, Στραβωμαρα πληρης)
Άρθρο 12:
12 Α: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016.
((Τσοντα καργα ,ξερετε τι είναι αυτά ελατε μην κοκκινίζετε αυτά που βλέπετε κρυφα στο ιντερνετ να ξερουν και τα μεγεθη τα παιδια και τις παραλαγες)

12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.
(Χαραγμα 666 Σας θυμιζει κατι?)

12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας.  (Αν δεν εχεις το χαραγμα του θηριου 666 δεν εχεις προσβαση στην εκπαιδευση οποτε μετα θα σε συνοδευει σε ολη σου την ζωη)

12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.
 (Καλα ρε ότι θα ψηφίζατε να πηγαινουν τα παιδια σας εκδρομη στα μπουρδελα για σεξουαλικη ενημερωση Ελληνες Σοσιαλ ληστες  δεν το φανταζόμουνα μπραβο σας ρε εσεις εισαστε [πολύ μπροστα,
 εμενα μια φορα ο δικος μου πατερας με ειχε δει 19 χρονων γαιδουρι εξω από σπιτι με κοκκινο φωτακι στην Φυλης και με ειχε κανει μαυρο στο ξυλο πριν 40 χρονια βεβαια , αλλα ειδες φιλε μου πως αλλαζει ο κοσμος!)

12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016. 
(Ζητω οι Ελληνες γονεις που προκειμενου να ψηφισουν έναν παλιοκαργιολη πουλημενο μπασταρδο Εβραιο του κερατα θυσιασαν την Πατριδα τους την Θρησκεια το Μελλον τους τα Παιδια τους την Ελευθερια τους την Αξιοπρεπεια τους και καταντησαν ο Περιγελως της Μελλοντικης Οικουμένης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου