Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"GEORGE VERSUS GIORGOS" ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

 
Ασφαλώς όλοι θα γνωρίζετε τους δυο φιλοξενουμένους του blog σήμερα
 Ναι καλά το καταλάβατε είναι ο Τζορτζ Μπους ο Νεότερος και φυσικά ο Γεώργιος Παπανδρέου ο Νεότερος,θα μου πεις τώρα τι δουλεία έχει το Αμερικανάκι, με τον δικό μας, άλλα μήπως και ο δικός μας τι είναι Αμερικανάκι δεν είναι άλλωστε?
Σκέφτηκα να αναλύσω μερικά κοινά χαρακτηριστικά που διαπιστώνω ότι έχουν οι μεγάλοι ηγέτες, και να σας τα παραθέσω,ακουστέ λοιπόν και δώστε βάση
Και οι δυο είναι γεννημένοι στην Αμερική
Και οι δυο είχαν πάτερα αρχηγό Κράτους ο ενας Πρόεδρο της Αμερικανικής Δημοκρατίας και ο αλλος Πατερα και παππού πρωθυπουργό (εδώ του ρίχνει στα αυτιά ο δικός μας)
Και οι δυο έκαναν σπουδές στην Αμερική
Και οι δυο έκαναν μεταπτυχιακό στο Χάρβαρντ
Και οι δυο είναι στην λέσχη Μπιντελμπεργκ
Και οι δυο έχουν άριστη φυσική κατάσταση.
Και οι δυο ειναι υπερ της παγκοσμιας διακυβερνησης ο πρωτος την ηθηλε στα χερια του ,ο δικος μας αν μπορουσε θα την ειχε παραδωσει απο την πρωτη μερα προκειμενου να τον χαιδεψουν στην πλατη τα αφεντικα του.
Και οι δυο κάνουν τζογκιν, ο ένας βέβαια πιλοτάρει Φ16, άλλα και ο δικός μας πιλοτάρει μαουντεν μπαικ και κανό, κάτι είναι κι αυτό άσχετα αν κινητοποιείται, και όλο το λιμενικό για να τον τραβήξει καμιά φορά.
Και οι δυο ειχαν οραμα για τον τοπο ,ιδιο βεβαιως και πολλων ατομων με ψυχικες διαταραχες
Καλά το σπινθηροβόλο βλέμμα δεν το συζητάμε και οι δυο αστρίτης σκέτος είναι.
Και οι δυο όταν έβγαζαν λόγο χρειάζονταν διερμηνέα στην χώρα τους από τα πολλά σαρδάμ που έκαναν άλλα και την άγνοια συντακτικού.
Και οι δυο επί των ημερών τους κατέστρεψαν τις οικονομίες των χώρων τους και τις έφεραν στα χαμηλότερα επίπεδα όλων των εποχών (ο δικός μας μπορεί και χειρότερα! ,έχει άλλωστε δρόμο ακομα μπροστά του)
Και οι δυο πάντα χαμογελούσαν ανάμεσα στα δόντια τους ηλιθια και σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφου απαντούσαν ότι το σχέδιο τους βαδίζει με απόλυτη επιτυχία και είναι θέμα χρόνου η τελική λύση του όποιου προβλήματος
Και οι δυο δεν ήταν σε θέση να διαχειριστούν την οποιαδήποτε κρίση ,οικονομική η πολιτική και οδήγησαν τον λαό να ζει μέσα στην ανασφάλεια
Και οι δυο για την μετακινηση τους ακομα και στο πιο μικρο χωριο μετακινουσαν τεραστιες μοναδες ασφαλειας για τον φοβο τρομοκρατων.
Και οι δυο έχουν φάει από ένα παπούτσι στην καριέρα τους και άπειρο βρισίδι, κατάρες και τα σχετικά
Το τελος της θητειας του βρηκε τον Τζωρτζ Μπους να κατεχει επαξια τον τιτλο "Ο πιο ηλιθιος προεδρος της Αμερικης" τιτλος που σιγουρα δεν αφηνει τον δικο μας να κοιμηθει ησυχος απο την ζηλεια του., και ελπιζει και αυτος να τον κερδισει αδιαμφισβητητα, τουλαχιστον σε Ευρωπαικο επιπεδο.
Αναρωτιέμαι βεβαίως αν ο δικός μας έχει σαν μονο πρότυπο τον Αμερικανό Τζορτζ ,οπότε αυτό αυτομάτως θα έλυνε και όλες τις απορίες που μπορεί να έχει κάθε λογικός άνθρωπος από την συμπεριφορά του Λαοπρόβλητου Ηγέτη μας και από όλες τις αποφάσεις που λαμβάνει  με βαθμό IC ας μην το αξιολογήσουμε καλύτερα

Εδώ το άρθρο για να μπορέσει να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα κοινών στοιχείων η και αντίθετων ίσως χρειαστεί η άποψη των αναγνωστών.
Οποτε μέσα από τα σχόλια έστω και ανωνύμως θα ήταν ίσως η μεγαλύτερη βοηθεια για την ολοκληρωση της προσπαθειας μας

Ευχαριστωντας σας εκ των προτερων
οφειλω να δηλωσω οτι οχι !παιδικες ζωγραφιες και των δυο προεδρων δεν εχω προς συγκρισιν!


ΚΥΝΙΚΟΣ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ"

Τρεις φορές σήμερα στην Αγία Λαύρα και στα Καλάβρυτα αποδοκιμάστηκε ο Ξεφτιλισμένος  Εφιάλτης ο Γιώργος Παπανδρέου και τα κοπρόσκυλα του,συνοδευόμενος από τον Καναδό ομόλογο του
Πρώτα απ όλα ηλικιωμένοι από κάποιο ΚΑΠΗ τον ξεφτίλισαν φωνάζοντας του ότι τους πήρε τις συντάξεις, βέβαια τα αυτιά του παραείναι χοντρόπετσα για να νοιαστούν.
Μετά τον ξεφτυλισανε στο μουσείο Ολοκαυτώματος αλλά και πάλι δεν ίδρωσε το αυτί του
και τέλος στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων που έχει βάλει σκοπό να το διαλύσει και να το κανει Κεντρο Υγείας στα πλαίσια της συστηματικής διάλυσης και της Υγείας και της χώρας.
Βρε παχύδερμε Σκ...Μ.......α παρτο απόφαση, είσαι ο μοναδικός πρωθυπουργός που πέρασε από αυτόν τον τόπο που όπου και να πας σε καλωσορίζουν με παπούτσια, φτυσιες και με φάσκελα
παρτο λοιπόν απόφαση μια ώρα αρχύτερα
                                                       Είσαι ανεπιθυμητος
                        Κανένας προδότης δεν μπόρεσε να σταθεί σ αυτόν τον τόπο
                  Φύγε όσο είναι νωρίς, δεν έχεις τίποτε καλύτερο να προσφέρεις εδω
                                                    Παρα να πας στα Τσακίδια
                                              Αρκετή ζημία έκανες μέχρι τώρα



Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ* ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΓΑΠ !

*(Στην θέση του αστερίσκου μπορεί ο αναγνώστης να τοποθετήσει οποιαδήποτε έκφραση η κοσμητικό επίθετο μπορεί να αποδώσει την αμέριστη εκτίμηση που τρέφει στον Έλληνα πρωθυπουργό)

Συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Πασοκικης Δημοκρατίας (γιατί κι αυτός έχει ξεχάσει ότι αντιπροσωπεύει την Ελληνική και όχι την  κομματική που τον εξέλεξε) σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, και μαζεύτηκαν όλοι  για να δουν τι έχει να τους πει ΓΑΠ.
 Αυτός αφού για άλλη μια φόρα κλάφτηκε , θύμισε ότι έχει καταστρέψει την χώρα ζήτησε συναίνεση και συνυπογραφη των επόμενων αποφάσεων του.
Βέβαια ο κόσμος από την πλατεία είχε αγριέψει και κανένας δεν ήταν διατεθειμένος να γινη συνεργάτης στα εγκλήματα που έχει στο μυαλό του ο τόσο επιτυχημένος και χαρισματικός Γιώργος Παπανδρέου, όταν λοιπόν του αρνήθηκαν να παίξουν με τους όρους που ήθελε αυτός άλλαξε τροπάριο κορδωθηκε σαν Μαλάκας (είναι έτσι και αλλιώς) και άρχισε να λέει ότι η κυβέρνησή του πέτυχε ! ότι τα επιτεύγματα της είναι καταπληκτικά ,ότι μείωσε τα ελλείμματα ,(τρομάρα σου ξεφτιλισμένε), ότι πέτυχε να αυξήσει τις εξαγωγές,εννοούσε βέβαια το ισοζύγιο αφού κανένας πια δεν τολμά να εισάγει κάτι είτε λόγω τραπεζών είτε λόγω συνθηκών αγοράς κλπ κλπ και όλο ζοχάδα πήρε τα κοπρόσκυλα του και έφυγε
Παρόλα αυτά ξαναπαρακαλεσε το Ραμολι της δημοκρατίας να ξανακάνει κι άλλη σύσκεψη μήπως και καταφέρει να βρει κανέναν για να έχει παρέα στο ΓΟΥΔΙ ,ξέρεις ακόμα και στο εκτελεστικό απόσπασμα αν έχεις παρέα είναι σαφώς καλύτερα απο το να είσαι μοναχός σου
Βέβαια οι αμετανόητοι της υπόθεσης παραμένουν ο Καρατζαφέρης και η Μπακογιαννη οι οποιοι προκειμένου να βρεθούν σε υπουργική καρέκλα δεν λογαριάζουν τίποτα.
καλή η στάση της Αλέκας της Παπαρηγα άλλα ρε παιδάκι μου αυτός ο λόγος μετά το τέλος της συνάντησης με την  μάχη κατά των μονοπωλίων κλπ κλπ Σπολλάτη.
αλλάξτε ρε παιδιά και καμία κασέτα, ούτε στην Μόσχα πια δεν σας καταλαβαίνουν
Ο καλύτερος τελικά ήταν ο Τσιπρας και Τσαμπουκάς και μαγκακι ,τι είχε δηλαδή να χάσει ,όλοι γι
αυτόν δουλεύανε ,όλοι για να του ανεβάσουν τα ποσοστά.
Όλα τα παιχνίδια βέβαια ει ναι σε εξέλιξη
Παρ όλα αυτά τα πράγματα δεν είναι αστεία αυτή την στιγμή για το ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση .
Υπουργός του, η βουλευτής του είναι αδύνατο σε επόμενες εκλογές να κατέβει σε πλατεία η δρόμο και να ζητήσει ψήφο, όπου και να πάνε ο κόσμος θα τους παλουκώσει και το ξέρουν.
Γι αυτό θα κοιτάξουν όσες μέρες τους μένουν ,να ξεπουλήσουν όσο πιο πολλά μπορούν και να φάνε ακόμα περισσότερα, γι αυτό όλοι πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή



Ο Αγώνας Τωρα Αρχίζει

skoylikiaospotepiablogspot.com

ΚΥΝΙΚΟΣ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΚΛΑΑΜΑ ! Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΈΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ !


Είδε  ο Γεωργάκης τον κόσμο αγριεμένο σκέφτηκε ότι αρχίζουν τα δύσκολα, και αφού κοίταξε την φάτσα του στον καθρέφτη,  άρχισε να κάνει  μια πρόχειρη ανάδρομη  {Λοιπόν έχουμε και λέμε !
καλά μεγάλε είμαι και ο πρώτος! άλλα μάλλον με ματιασανε (εδώ έφτυσε τον εαυτό του, βεβαια θα μπορούσε κάλλιστα να ζητήσει και την βοήθεια του Ελληνικού Λαου.
Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει Έλληνας που δεν θα ήθελε για μια φορά τουλάχιστον να τον φτύσει έστω και για να μην τον ματιάσει)
Στην οικονομία τα κάναμε μπάχαλο ,όλες μου οι αποφάσεις μπαίνουν στα ρεκόρ Γκίνες και καταρρίπτουν η μια μετά την άλλη τα ρεκόρ αστοχίας, οι συνεργάτες μου είναι χειρότεροι και από κουτσά αλόγα στον ιππόδρομο.
Στα εθνικά θέματα τα έχω καταφέρει έτσι ώστε στην Τουρκία άρχισαν να σκέφτονται να μου δώσουν κανένα Υπουργείο να βγάζω τα απογεύματα το χαρτζιλίκι μου .
Στην ΕΟΚ μόλις γυρίσω την πλάτη μου μου κρεμάνε χαρτιά και γελάνε.
Μόνο αυτοί οι καθώς πρέπει Κύριοι στο ΔΝΤ με έχουν σε κάποια υπόληψη και κάθε φορά που πάω εκεί με κερνάνε και κανένα καφεδάκι η ντονατς γιατί όπως λένε είμαι ο καλύτερος τους πελάτης.
και αυτοί εδώ οι αγροικοι απ έξω κοντεύουν να με φάνε ζωντανό Τσσ! Τσσ! Αχαριστία}
Σκέφτηκε λοιπόν και αποφάσισε να ζητήσει πρώτα συναίνεση από τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων.
Το σκηνικό στήθηκε στο άρπα κόλα οι συναντήσεις έγιναν, οι άλλοι όμως άρχισαν να ζητούν να μπουν στο παιχνίδι και να έχουν μερίδιο στην μοιρασιά.
Αδιέξοδο !
Σηκώθηκε λοιπόν και πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κάρολο τον Παπούλιας να του κλαυτή
Πρόεδρε του είπε οι άλλοι δεν με παίζουν θέλουν μίζα κλπ κλπ .Τι να Κάνω!
Ο Πρόεδρος  πάντα σοβαρός και με βαθιά επίγνωση της πραγματικότητας δεδομένου ότι ει χε βγει και στο μπαλκόνι και είχε δει κόσμο από κάτω, του κούνησε το κεφάλι και του συμπαραστάθηκε με την απόλυτη σιωπή του ,όπως  κάνει πάντα και με όλους άλλωστε (λάτρης των στίχων μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο, μην μιλάς να φύγεις σ ένα τέταρτο)!
κι εδώ νόημα κανένα ,άλλα ο δικός μας φωστήρας!
ΕΛ ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ φώναξε στον οδηγό. και για να μην τα πολυλογουμε., το προεδρικό αεροσκάφος έτσι κι αλλιώς νεράκι καίει ξεκίνησε για Αμερική ,να σου τον λοιπόν έξω από το γραφείο  της Χίλαρι Κλίντον στην Ουάσιγκτον
Με δάκρυ κορόμηλο, έπεσε στα γόνατα και της  λέγει { Οου μαι ντιαρ (το μιλάει καλά το αγγλικό) χελπ μι!}
Μιας και δεν μπορώ να πάω στον Ομπαμα, αυτός ψάχνει τις ρίζες του για να ανακαλύψει αν ήταν μαύρος που ξεβαψε, η άσπρος που πήρε φως στην γέννα.
Είσαι η μόνη μου ελπίδα .
Πες σ αυτούς εκεί στην Ευρώπη να μου δώσουν κάνα Γιούρο γιατί έτσι σκ...α που τα έχω κάνει δεν το γλυτώνω το βρομόξυλο, εγώ μια Ζωή ότι μου λέγατε τα έκανα με το νι και με το σίγμα, πλιζ κι εγώ μέχρι και την Μόνικα θα κάνω στον Μπιλ,ότι θέλεις, έτσι δεν έκανα πάντα.!
Είχε βέβαια και άλλο σενάριο Τζορτζ ,και λέει διάβασα στα whikileeks ότι πριν κάμποσα χρόνια εκεί γύρω στο 1967 ο Πάππους του κολλητού μου του χοντρού ξέρεις από την Ραφήνα σας είχε πάρει τηλέφωνο και σας είχε παρακαλεσει να κάνετε κανένα πραξικοπηματακι αλλά τότε αργήσετε και μας πρόλαβε αυτός ο Παπαδόπουλος, δεν κάνετε τίποτε τώρα να με βοηθήσετε. Τώρα όμως ,όσο προλαβαίνουμε, να μην την πατήσουμε σαν τότε, γιατί τα πράγματα έχουν ξεφύγει.
Εκείνη όλο συμπάθεια τον χτύπησε στον ωμό και του είπε ντοντ γουωρι μαι ντιαρ γουιλ σι,γουιλ σι
και αυτός πήρε τον δρόμο της επιστροφής.
Περιττό να πούμε ότι όταν γύρισε την πλάτη τουριξε ένα φάσκελο ,συνήθης αντιμετώπιση σε κάθε άνθρωπο που ξεπουλάει την χώρα του σε όλες τις εποχές
Έτσι γύρισε πίσω και περιμένουμε τις εξελίξεις, ο Παπούλιας κάτι κατάλαβε και ξαναζηταει σύσκεψη αρχηγών,ο Γεωργάκης παίρνει βαθιές αναπνοές άλλα και εμείς είμαστε έτοιμοι να σας αλλάξουμε τον αδόξαστο παλιοκαθηκια, γιατί και μνήμη έχουμε, και μυαλό, και δεν υπάρχει περίπτωση να σας την χαρίσουμε
.Σε κανέναν
Το Νέο Γουδί θα έχει μέγεθος Ολυμπιακού Σταδίου


Μια παραποιημένη ιστορία της όποιας τα πρόσωπα
δεν μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι φανταστικά
και ότι ουδεμιά σχέση έχουν με  γνωστά και μη εξαιρετέα

skoulikiaospotepia.blogspot.com

ΚΥΝΙΚΌΣ

ΕΚΑΜΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ

Μαρία Δαμανάκη και γαμώ τις προσωπικότητες από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει .
Το καμάρι της πατρίδας και άξια αντιπρόσωπος των συμφερόντων του έθνους .
Βέβαια πολλές φορές ίσως και η ίδια λόγω αδύνατης μνήμης δεν μπορει  να θυμηθεί πιο εθνος και πια πατρίδα αντιπροσωπεύει.
Αυτή η αδύνατη μνήμη την βοήθησε να αναπήδηση από κόμμα σε κόμμα , και με μόνη προϋπηρεσία ένα μικρόφωνο  (εντάξει ήταν του σταθμού του Πολυτεχνείου ,αμέσως να παει ο νους σας στο
πονηρό) Από απλή βουλευτής εγινε Πρόεδρος Κόμματος (του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου) ,έφτασε να πάρει χρίσμα υποψήφιας για τον Δήμο της Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ όπου και τα έκανε ρόιδο και αργότερα παρ ολίγον υποψήφια και για πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Να Δημοκρατία για να φτάσει  στις μέρες  να καβαντζωσει τον τίτλο  Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας.(από τότε τρομάξανε τα ψάρια και βγήκαν στην στεριά)
(Εδώ κάθε νοήμων άνθρωπος αναρωτιέται ποσό γλύψιμο πρέπει να έχει ρίξει στην ζωή του? και πόσες κατουρημένες ποδιές πρέπει να έχει φιλησει ? η οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων κάποιος για να κατορθώσει μέσα σε 25 χρόνια όσα η Μαρία μας! Τι κρυφά χαρίσματα έχει?η τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί?!)
Και φτάνει τώρα αυτή η αποτυχημένη σε ότι ανέλαβε     ........................   (εδώ δεν βάζω χαρακτηρισμό άπλα αφήνω το κοινό μου να αποφασίσει για την σωστή έκφραση) να αποστασιοποιηθεί από τον Ελληνικό Λαό που σαν Μα......ς την ανέχεται τόσα χρόνια που την χρυσοπληρωνει και αυτήν και τα Αρμάνι της και την ανικανότητα της μαζι, και να του υποδεικνύει η να υποταχθεί στο ΔΝΤ η να ξαναγυρίσει στην δραχμή .
Εδώ κολλάει και ο τιτλος έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο.
Βλέπεις αυτή την μπαζα της την έκανε και ο σύζυγος μασάει από κάτι προγραμματακια και επιδοτήσεις και  η ιδια βολεμένη είναι
Βρε αεί στο Γερο δ.........ο και κάτσε στις Βρυξέλλες να κάνεις παρέα με την Μερκελ έτσι και αλλιώς σε λιγο και αυτή θα είναι άνεργη, τα ίδια μούτρα θα έχετε.
 Εδώ ειναι Ελλαδα και είσαι ανεπιθύμητη
Α και κάποιοι παλιά κάτι λέγανε για Μοσαντ και Σια  βρε λες να είχαν δίκιο ?

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΡIΦΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥΣ



Όλα τα σκουλήκια αν τα βάλεις μέσα σε έναν  Τενεκέ εφ όσον είναι αρκετά αρχίζουν και στριφογυρίζουν στο σάλιο τους,κολυμπάνε στην γλίτσα τους και αφού διαπιστώσουν ότι αφού κει που είναι τίποτε πια δεν είναι φαγώσιμο ,αρχίζουν την άνοδο αφήνοντας πίσω τους την βρωμερή τους
γλίτσα.
 κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το πολιτικό μας σύστημα σήμερα
Η Ελλάδα μας ο Τενεκές οι πολίτικοι μας τα σκουλήκια , στον τενεκέ δεν έχει μείνει τίποτε που να μπορει να φαγωθεί πια και έτσι αρχίζει ο πανικός περιστροφές πέρα δωθε και πρωθυπουργοί ,υπουργοί ,κομματάρχες ,,πρόεδρος, όλοι για την κονόμα και μετα απελπισία, ανήφορος .
γι αυτό δεν μιλάω θα αρχίσουν να βγαίνουν και Μέτα βουρ στο φαι τα κοντινά φύλλα την πατήσαμε άλλα μέχρι τότε αγωνία και σιωπή
Για να δούμε πια απο τα σκουλήκια της πολίτικης μας Ζωής θα επιβιώσουν
η συμπεριφορά πάντως όλων ιδία γλοιώδης δηλωνουν φιλια αλλα η γλυτσα τους τα κραταει μακρυα  Σιχαμερή η ολη υποθεση δεν νομιζεται το κακο ειναι οτι αυτη ειναι η αντανακλαση της πραγματικοτητας στην Ελλαδα (αν δε η ρατσα τους ειναι και βδελλες μας πινουν το αιμα για μια ζωη)


Η συνέχεια επί της οθόνης



ΚΥΝΙΚΟΣ

ΤΟΝ (ΧΑΣΑΝ) ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

Ανάστατοι οι κάτοικοι του Μοσχάτου μετά την απόφαση του Υπουργείον προστασίας και ιδιαιτέρας
φροντίδας αλλοδαπών, κατά προτιμήσει μελαψής αποχρώσεως ,να επιδότηση τα γνωστά και τόσο Φιλικά Ξενοδοχεία της Παράλιας ,από το Φάληρο και εκείθε που λένε,  ώστε να μπορούν οι ταλαιπωρημένοι από τις κακουχίες τις ληστείες και τους φόνους αλλοδαποί ,να βρουν ένα απάγκιο λιμάνι να ξεκουράζονται, μετά από τις τόσο κοπιώδεις ενασχολήσεις τους
Σημαντικό ρολό βεβαίως έπαιξε η θέα ,που προσφέρουν τα εν λόγω ξενοδοχεία ,καθότι με τον γενικό σχεδιασμό ανάπλασης της παραλιακής και εφ όσον οι επενδυτές είναι Άραβες η κάτι παρόμοιο θα δημιουργείται γι αυτούς ένα ιδιαίτερα οικείο περιβάλλον από τα εκατοντάδες κεφάλια που θα προβάλουν από τα δωμάτια των εν λόγω ξενοδοχείων.
Επίσης θα είναι και ένας πολύ καλός λόγος να υποβαθμιστεί και λίγο η περιοχή διότι αυτή την στιγμή οι αντικειμενικές άξιες είναι σχετικά υψηλές όμως με την βοήθεια των φιλοξενουμένων και φυσικά μετά από λίγους φόνους περισσότερες ληστείες ε και κάμποσους βιασμούς (θα συνηθίσουμε να λέμε και το παλιό τα ήθελε κι ο κ...ος της) και όλα θα πάνε μια χαρά και οι τιμές θα πέσουν και οι κάτοικοι θα ξεκουμπηστουν να αδειάσει και κανένα τετραγωνάκι οικοδομικό,και ο σεΐχης ΑΧΜΈΤ ΑΧ  ΑΝΕΥΦΡΑΝΓΚ θα τα αγοράσει για ένα κομμάτι ψωμί (θα μου πεις τόσο που θα κάνει το ψωμί τότε!)
Τέλος πάντων τώρα προκύπτουν βεβαίως άλλα προβλήματα τα εξής δηλαδή
1 .θα είναι δικαία η κατανομή των δωματίων με θέα ?.θα δεχθούν οι κυρίες επαγγελματίες που εξυπηρετούσαν τα εν λόγω ιδρύματα να παρέχουν τις  υπηρεσίες  τους στους αλλοδαπούς ώστε να ξελαμπικαρουν σε τακτά χρονικά διαστήματα
η είναι και αυτός ρητός ορός του μνημονίου οι γυναίκες κάτοικοι της περιοχής να εξυπηρετούν τους υψηλούς προσκεκλημένους του εν λόγω υπουργείου
3 . θα απαγορευθεί επί τέλους δια νόμου η κυκλοφορία δια νόμου απτήν λεωφόρο Ποσειδώνος ώστε να μην ενοχλούνται οι προσκεκλημένοι κατά την διάρκεια αφ ενός της προσευχής όπως και τας υπολοίπους ώρας της ημέρας
Φυσικά και αυτό το βήμα είναι έλειπες όμως πιστεύω σύντομα με την παρέμβαση των μελών της τόσο δραστήριας οθωμανιζουσας κυβέρνησης μας σε δεύτερη φάση να πραγματοποιήσουμε και Κρουαζιέρες για την ικανοποιησιν της ακόρεστου επιθυμίας των προσκεκλημένων μας

Ρε σαν δεν ντρεπόσαστε Γομάρια λεω εγω

ΚΥΝΙΚΟΣ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΕΜΠΟΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ !

Τωρα που ολος ο κοσμος ειναι στον δρομο ,τωρα που ο αγώνας  ξεκινά, όλοι μαζί πρέπει να πιέσουμε και να διαμαρτυρηθούμε, για να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα των μέτρων που πλήττουν όλες τις χαμηλές τάξεις,
 παρα το γεγονός οτι δεν υπάρχει περιθώριο να μας ξεζουμίσουν άλλο, μαζί με τους άνεργους και τους εργάτες, έναν πολύ σημαντικό ρολό μπορείς και εσύ να διαδραματίσεις Έλληνα έμπορε Έλληνα καταστηματάρχη σε προσκαλώ να μην κλείσεις το κατάστημα σου , συνέχισε να πουλάς κανονικά και να εισπρατεις ,μόνον κλείδωσε την ταμειακή σου μηχανή, αυτός ο τρόπος πίστεψε με θα πονέσει τους δυνάστες μας  πολύ περισσοτερο .
Δεν κόβουμε αποδείξεις και δεν δεχόμαστε έλεγχο από όργανα, μιας υπό διάλυσιν κυβερνησης
Μεχρι να γινει Δημοψήφισμα ,εδώ και τώρα για πιο ανθρωπινές συνθήκες ζωής σε όλα τα λαϊκά στρωματά και κατάργηση του προδοτικού μνημονίου που μας επέβαλε το τέταρτο Ράιχ της Μερκελ Κανενας ελεγχος δεν νομιμοποιειται απο μια κυβερνηση που παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια της χωρας σε ξενους τοκογλυφους ο αγωνας θα δικαιωθει




ΚΥΝΙΚΟΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

RAN TAN PLAN ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ






Δεν ξέρω φίλοι μου αν θυμάστε τον Ραν Ταν Πλαν
τον συμπαθέστατο σκύλο του Λουκυ Λουκ ξέρετε από τα παλιά καρτούν που διαβάζαμε στα νιάτα μσς .Τον Ραν Ταν Πλαν λοιπόν τον είχε μαζέψει ο Λουκυ Λουκ ο Αμερικάνος πιστολέρο  που πυροβολούσε πιο γρήγορα και από τον ίσκιο του ,και είχε βάλει στόχο να επιβάλει την τάξη σε όλο το Φαρ Ουεστ (πολλα κοινά στοιχεία με τον δικό μας τον Γιώργο τον Παπανδρέου δηλαδή ,που
και αυτός είχε έρθει από την Αμερική και αυτός πυροβολούσε μιλωντας πριν καν σκεφτεί τι λεει και είχε βάλει σκοπό να βάλει Νέα Τάξη στο GREEK WEST)
O Ραν Ταν Πλαν όμως αν και ιδιαίτερα συμπαθής (όχι δεν φορούσε μπλε κουστούμι και γραβάτα)
όλη μέρα έτρεχε πίσω από την ουρά του ,πίσω από τον ίσκιο του ότι και αν του έλεγες έκανε το αντίθετο ,πήγαινε και ξερογλειφε τα χέρια των κακών και γενικά έκανε ότι μ.........α μπορεί να σκεφτεί κάνεις.
Χάρις σε αυτές τις Αρετές του κατάφερε με πολύ κόπο να πάρει τον τιμητικό τίτλο ο πιο Ηλίθιος Σκύλος του κόσμου ,τίτλο που δίκαια κρατάει μέχρι σήμερα!
Από την άλλη μέρα εδώ στην Ελλάδα έχουμε κάποια πολύ κοινά χαρακτηριστικά που ίσως σας θυμίσουν πρόσωπα και καταστάσεις σημερινά
Έχουμε λοιπόν έναν Υπουργό ο όποιος όλη μέρα τρέχει πίσω από την ουρά του, ξερογλυφει τα χέρια όσων θέλουν την καταστροφή και την υποδούλωση της Χώρας του ,κάνει υπολογισμούς και παίρνει μέτρα, βγάζει νόμους που ο ένας μετά τον άλλο αποδεικνύονται φιάσκο, δηλώνει κάθε φορα ότι αν κάτι δεν παει καλά θα παραιτηθεί, αλλά μετά το κάνει γαργάρα (σιγά μην χάσει την κονόμα )βυθιζει την οικονομία σε ύφεση μέρα με την μέρα , άλλα.!
Άλλα ποτε δεν χάνει το χαμόγελο του ,ποτέ δεν χάνει το κέφι του (γιατί άλλωστε? πάντα υπάρχει για τους υπουργούς ένα κοκαλάκι για γλύψιμο)
Αρα αν ο Ραν Ταν Πλαν είναι ο πιο ηλίθιος σκύλος του κόσμου σας αφήνω να βγάλετε τα συμπεράσματά σας  για τον αγαπητό μου Γιώργο Παπακωνσταντινου και το αφεντικό του τον Λουκυ Λουκ συγνώμη τον Γιώργο Παπανδρέου


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ SUPER STAR

Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν σε οποιαδήποτε Κκυβέρνηση, οποιουδήποτε οργανωμένου Κράτους να διατηρεί την θέση του μετά από τόσους λανθασμένους χειρισμούς,τόσες αποτυχημένες προβλέψεις ,τόση ζημία στο πιο ευαίσθητο υπουργείο μιας χώρας,και τόση προσωπικη σπάταλη ένας Υπουργός Οικονομικών

Μιλάμε φυσικά για τον λαμπρό και ατσαλάκωτο ρεμπεσκέ που κρατά το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας μας τον πλήρως αποτυχημένο σε κάθε τομέα Γιώργο Παπακωνσταντινου
(τον βλέπετε εδώ με χαμόγελό μάλλον να τρίβει τα χέρια του για κάποιο νέο του επίτευγμα)
και εγώ αναρωτιόμουν μέχρι που σε κάποια στιγμή μου ήρθε στο μυαλό σαν σκέψη η φράση που είπε ο Άκης ο Τσοχατζοπουλος όταν όλοι μαζί οι βουλευτές όλων των κομμάτων ,συμπεριλαμβανόμενων και αυτών του ΠΑΣΟΚ κάνοντας πως πρώτη φόρα άκουγαν για Υποβρύχια φώναζαν.
 Απαράδεκτο να παει φυλακή μολύνει το Αγνό μας Κοινοβούλιο ,Έκπτωτος κλπ κλπ
Τότε ο Άκης (εδώ δεν βάζουμε κύριος) μουρμούρησε σε κάποια μικρόφωνα τα εξής {Σκάστε γιατί θα ανοίξω το στόμα μου και θα πάρει πολλούς η μπάλα εννοώντας φυσικά και την οικογένεια Παπανδρέου}
Ιδού λοιπόν το αυγού του Κολόμβου φίλοι μου κάτι τέτοιο συμβαίνει και στις μέρες μας .
Όταν οι δυο Γιωργηδες τα κάνανε μαζί πλακάκια για spreads ομόλογα κλπ δεν μπορεί ο Μεγάλος να πετάξει έτσι εύκολα τον μικρο .
Αν τον έδιωχνε θα έπρεπε να τον διώξει σαν αποτυχημένο (τίτλος μάλλον προσβλητικός και ο Μικρός δεν τον φορτώνεται μονός του ,σου λέει κάτσε ρε φίλιε μαζί τις κάναμε τις Μαλ....   και όχι μόνον γιατί να τις χρεωθώ εγώ)
Από την άλλη δε φαντάσου τον Παπακωνσταντινου εκτός Κυβέρνησης .
Άντε να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα άντε να χαρεί την βίλα του στην Σίφνο την μισή ΕΛ.ΑΣ θέλει να τον φυλάει,άντε να χαρεί αυτά που έφαγε
Σιγά μην αφήσει τον ΓΑΠ να τον διώξει έχει κρατήσει άσσους στο μανίκι του
Άλλα έννοια σου θα φάτε δρόμο όλοι μαζί

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Άκης

ΚΥΝΙΚΌΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ



Ένα βιντεακι αφιερωμένο στον Αντώνη Σαμαρά .
Δώσε βάση πρόεδρε και ίσως κάποτε να είσαι σε θέση να κυβερνήσεις και την Νέα Δημοκρατία και που Ξέρεις ίσως και την Ελλάδα με πυγμή.
Πάντως με αυτές τις συνθήκες που επικρατού,ν τα φιλικά πάρε δωσε τα τηλεφωνακια του τύπου Αντωνάκη πρόσεξε τι θα πεις, και τα ναζακια δεν έχουν θέση
το τιμόνι θέλει Α............α .
Ββέβαια και ο Τρύφωνας ο συνονόματος σου δήλωσε στο DOWN TOWN ότι τα έχει μεγάλα αλλά αυτός ασχολείται με τρίχες .
καιρός λοιπόν να σοβαρευτείς



Μάζεψέ λοιπόν το κόμμα σου και πάρε τις αποφάσεις σου, και επιτέλους ξεκαθάρισε μας έχει η δεν έχει δίκιο ο Πανος ο Καμένος
εκτός κι αν...........

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ



Στον Τελικό του Γερμανικού Κυπέλλου Νίκησε η ΣΑΛΚΕ και δείτε πως πανηγύρισε ο Κυριακός Παπαδόπουλος
ΑΘΆΝΑΤΗ ΕΛΛΆΔΑ !

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΧΡΙ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Βγήκαν και οι αρχικλεφτες από το υπουργείο οικονομικών και μας είπαν ότι τα λεφτά τελειώνουν.
Ότι αν δεν πάρουμε την άλλη δόση από το ΔΝΤ δεν θα υπάρχει σαλιο για μισθούς και συντάξεις.
Είπαν ότι θα πάρουν και άλλα μέτρα για να εξοικονομήσουν χρήματα ,πάντα βέβαια από τις πλάτες του φτωχού .
Δεν είδαμε όμως να σταματήσουν να κάνουν σπάταλες ,να κόβουν τις βόλτες με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, δεν είδαμε να προτείνουν μείωση των μισθών υπουργών και βουλευτών, συμβουλών και παρατρεχάμενων ,να μαζεψουν καμμια οφειλη απο μεγαλοοφειλετες, να σταματήσουν να χρηματοδοτούν ΜΚΟ με αντικείμενο ότι μ......α  θες στην άκρη του κόσμου
Μάλιστα!,και ο κόσμος τρομοκρατήθηκε, βγήκε στους δρόμους και κλαίει με το δράμα τους.
Βρε αλήτες το πρόβλημα είναι δικό σας ,μην δώσετε ενίσχυση στις τράπεζες ,η δόση που ζητάτε είναι όσα τα λεφτά που θα τους δώσετε χωρις να δινουν ουτε ενα δανειο σε κανεναν .
Και στο κάτω κάτω όσα παίρνετε κάθε φορά όλα πάνε για τόκους .
Σε μισθούς και συνταξεις απο αυτα δεν δίνετε τίποτα
Και από την άλλη, μέχρι πριν ένα μήνα τα είχατε όλα λυμένα,δεν χρειαζόσαστε νέα μέτρα, νέους φόρους, Τίποτα.
Τώρα λοιπόν ανίκανοι η απάντηση του κοσμου είναι μια
Κόψτε το λαιμό σας

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Την εβδομάδα που πέρασε συνέβη ένα περιστατικό το όποιο δείχνει ότι σ αυτόν τον τόπο
υπάρχει ελπίδα,
Υπάρχει ελπίδα όχι από την γενιά την δικιά μας αλλά από τις γενιές που έρχονται.
Ένα σχολειό έκανε επίσκεψη στο κτήριο της Βουλής και όπως συνηθίζεται οι φύλακες στην είσοδο
ζήτησαν από τους μαθητές και τους συνόδους τους να αφήσουν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα στην είσοδο όπως είθισται.
Βλέπετε οι σωτήρες του έθνους φοβούνται για την ασφάλεια τους ακόμα και τους μαθητές του δημοτικού.
Κάποιος μαθητής λοιπόν αντέδρασε  και ρώτησε τον η την συνοδό του αν έπρεπε να αφήσει το κινητό του και τα χρήματά του και όταν εκείνος η εκείνη του είπαν ότι ετσι έπρεπε να κάνει εκείνος όλο απορία αναρωτηθηκε με έντονο ύφος.
 Ναι άλλα εδώ δεν είναι που κλέβουν
Αυτή είναι η ελπίδα της Ελλάδας τα νέα παιδιά που έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζουν όλοι αυτοί οι καλοντυμένοι που κορδώνονται και κρατούν τις τυχες  μας στα χέρια τους

180 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ


Κατά κάποιο τρόπο έθεσε θέμα Μνημονίου ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα REAL NEWS και σαφώς είπε χρειάζεται συναίνεση από τα δυο μεγάλα κόμματα προκείμενου να μην πάμε σε εκλογές και ψήφιση του μνημονίου από 180 βουλευτές ,έδειξε δε σχετικά βέβαιος ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί .
Λέτε να ξέρει κάτι,λέτε κάποια καθάρματα να ζήλεψαν την δόξα του εφιάλτη η οι μίζες του ΔΝΤ άρχισαν να εξαπλώνονται
Κανονίστε καθάρματα  βολεψακηδες όσοι το νομιμοποιησετε κάποια στιγμή θα έρθουν και ειδικά δικαστήρια
ο Λαός δεν Ξεχνά !

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2011

Συναντήθηκαν με τον Παπούλια Θεοδωράκης και Κασιμάτης

thumb
Ραντεβού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια πραγματοποίησαν ο μουσικοσυνθέτης Μ. Θεοδωράκης και ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης θέλοντας να υποβάλουν διάβημα κατά του μνημονίου αλλά και να συζητήσουν  την πρότασή τους για έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση.
«Τόσο το μνημόνιο όσο και οι δανειακές συμβάσεις είναι συνταγματικά άκυρα, καθώς δεν υπογράφηκαν από τα 3/5 της Βουλής, ούτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρά μόνον από τον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου», ανέφερε, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο Μ. Θεοδωράκης, ιδρυτής από την 1η Δεκεμβρίου 2010 της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα».
«Με την απαράδεκτη παραδοχή του κ. Παπανδρέου παραχωρήσαμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και τον ηπιαμε. Είχαμε πει ότι εάν εφαρμοστεί το μνημόνιο η χώρα μας θα οδηγηθεί σε χάος. Φτάσαμε στο απροχώρητο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Γι' αυτό η κυβέρνηση ψάχνει να βρει στηρίγματα στη συναίνεση και η Ευρώπη σχεδόν εκβιαστικά λέει ότι πρέπει να γίνει εθνική ενότητα. Πώς να γίνει, όμως, αυτό όταν τα δύο κόμματα εξουσίας δεν έχουν ούτε το 40%», παρατήρησε.
«Είμαστε κράτος υποτελές, βρισκόμαστε υπό κατοχή. Δεν μένει τίποτα άλλο, παρά μόνον ο λαός να πάρει στα χέρια του την υπόθεση», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κασιμάτης.
Οπως υποστήριξε, «οι όροι που περιλαμβάνονται στη δανειακή σύμβαση και στο μνημόνιο παραβιάζουν όλες τις θεμελιώδεις αρχές και του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Νομιμότητας και τους Διεθνούς Δικαίου».
«Θα πρέπει», πρόσθεσε, «να βρεθεί μία κυβέρνηση και να ζητήσει την πλήρη ακύρωση αυτών των συμφωνιών. Εάν δεν αλλάξει το σκηνικό, σύντομα η χώρα θα φτάσει στο κατώτατο χάλι του χάους και της διάλυσης».
Ο κ. Κασιμάτης κατηγόρησε τέλος τη σημερινή πολιτική ηγεσία ότι «δεν έχει δείξει το θάρρος να διαπραγματευτεί ή να προβάλει τις νόμιμες αξιώσεις της χώρας μας, ώστε να γίνουν σωστές συμβάσεις».
«Εάν δεν γίνουν αυτά στο μέλλον, θα πάμε σε δεύτερη σύμβαση, η οποία θα προσθέσει βάρη αντί να αφαιρέσει», κατέληξε

Αυτά έγιναν την Πέμπτη που μας  πέρασε πήγαν λοιπόν ο κος Θεοδωράκης και ο κος Κασιμάτης στον Προεδρο της Δημοκρατιας κο Παπουλια και βασικά του πρότειναν μια θέση στην Ιστορία.
Από άχρωμος, ανύπαρκτος και άβουλος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, πραγματικό πολιτικό και πειθήνιο όργανο του Γιώργου Παπανδρέου να μετατραπεί στον τελευταίο ήρωα που είχε την τιμή να θυσιάσει τον τίτλο του και να προστατέψει την Ελλάδα από την καταστροφή το ξεπούλημα και την υποδούλωση.
Τι είχε να φοβηθεί την καριέρα του ? πόσα χρόνια αλήθεια του απομένουν για να ζήσει,
 κοντά εκατό χρόνων είναι την επαγγελματική του συνέχεια, δεν παει παραπέρα, μην χάσει την σύνταξη δεν νομίζω πως την έχει και τόσο ανάγκη.
Νομίζω όμως ότι όταν είσαι Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας πρέπει να βάζεις στην άκρη τις προσωπικές υποχρεώσεις, τις συμπάθειες και να βάζεις μπροστά το συμφέρον ενός ολόκληρου Λαου του όποιου το μέλλον υποθηκεύει μια αισχρή μειοψηφία από απατεώνες ,κλέφτες και κυρίως ππροδότες
Η συναίνεση μαζί τους σε κατατάσσει στην παρέα τους, συγνώμη κύριε Πρόεδρε αλλα αυτη είναι η αλήθεια.
Η θέση παντως στην Ιστορία σε περιμενει , η αποφαση είναι δικη σου !

ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

             Ενα παλιο τραγουδακι που τραγουδαγε ο αειμνηστος Νικος Ξυλουρης σε παραφραση


      Μπάρμπα Γιάννη Μακρυγιάννη δεν μας τα γραψες καλά
              δες ο Έλληνας τι κάνει για να κλέψει πιο πολλά
                          (ιδίως αν ειναι βουλευτής υπουργός Πρωθυπουργός)
           Μπάρμπα Γιάννη Μακρυγιάννη πάρε μαύρο γιαταγάνι
          κι ελα στην ζωή μας πίσω το στραβό να κάνεις ίσο
   Μπάρμπα Γιάννη Μακρυγιάννη δεν μας τα γραψες σωστά
        το φιλότιμο δεν φτάνει για να παει κανείς μπροστά
       Μπάρμπα Γιάννη Μακρυγιάννη πάρε μαύρο  γιαταγάνι
       κι ελα στην ζωή μας πίσω να τους φας να καθαρίσω
                         το στραβό να κάνεις ίσο

Ακουστέ και τον Νικο να τραγουδά το αυθεντικό με την τόσο αισθαντική και τόσο επίκαιρη φωνή του

ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

  Στην Ελλάδα του 20011 και της ΤΡΌΙΚΑΣ είδαμε ξαφνικά την αποκάλυψη του βουλευτή Πάνου Καμένου και φυσικά όλοι φανταστηκαμε τις δυσκολίες τεκμηρίωσης  των στοιχείων λόγω των τεράστιων συμφερόντων που καλύπτει το φάσμα τους. επίσης θαυμάσαμε την ψυχή του Πάνου που χωρίς να σκεφθεί απειλές και τον πόλεμο συμφερόντων που θα δεχόταν προχώρησε και κατέθεσε όσα γνώριζε βεβαίως θα πει κανείς έκανε ότι έπρεπε να κάνει κάθε Έλληνας Πατριώτης Βουλευτής που τιμά τα παντελόνια του και τον ρολό που του έχει ανατεθεί
Όμως μια τέτοια καταγγελία για την όποια και ο πιο απλός πολίτης αντιλαμβάνεται και τους μηχανισμούς που είχαν στηθεί και πως λειτούργησαν όλοι θα περιμέναμε να έχει συμπαραστάτες σύσσωμο το Κκόμμα της Ααξιωματικής Αντιπολίτευσης το όποιο τελευταία έχει μετατραπεί σε ΚΏΜΑ ΑΝΑΞΙΟΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ με άπλα λόγια σε κάθε περίπτωση ποιοι την Νήσσαν. Αντε πότε πότε να βγάλει κανένα διάγγελμα τύπου ΖΖάππειο 2,(3 τρα λα λα), κάπως έτσι και κατά τα άλλα εσ αυριον τα σπουδαία και άφησα τον Καμμένο να καεί μονός του χωρίς στήριξη ίσως γιατί αν κάποιος σήμερα καίει το χωράφι του γείτονα αυριο μπορει να καίει το δικο σου λεμε τωρα !
Ε και ο ΓΑΠ καλο παιδι τοσα χρονια συμφοιτητης με τον Αντωνη κριμα ειναι κι αν κονομησε και δυο δραχμες σημερα αυτος αυριο καποιος αλλος (ονοματα να μην λεμε οποτε

Σαν καλαμιά στον κάμπο...

Ο γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι εάν ο Γ.Παπανδρέου κινηθεί νομικά κατά του «γαλάζιου» βουλευτή για όσα δήλωσε...
στη Βουλή, αυτός οφείλει «να παραιτηθεί της ασυλίας του» για να εκδικαστεί η υπόθεση.

«Aν ο κ. Παπανδρέου κινηθεί νομικά, οφείλει ο κ. Καμμένος να παραιτηθεί της ασυλίας του» είπε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash96.
Ο κ.Λυκουρέντζος υποστήριξε ότι η θέση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον χαρακτηρισμό «έμμισθος broker ξένων κερδοσκόπων» που απηύθυνε στον πρωθυπουργό ο κ.Καμμένος, ήταν καθαρή. Με βάση το Σύνταγμα «ο κάθε βουλευτής είναι πρώτα υπόλογος στη συνείδηση του, μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα και να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του», όπως είπε.
Οι πολίτες αξιολογούν με την ψήφο τους πρόσωπα εκτός από κόμματα, συνέχισε ο κ.Λυκουρέντζος. «Εγώ δεν προσυπογράφω όσα είπε ο κ. Καμμένος. Με καλύπτει η δήλωση που έκανε ο κ. Μιχελάκης και από εδώ και πέρα η υπόθεση αυτή αφορά τον κ. Παπανδρέου και τον κ.Καμμένο».
Οσον αφορά τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο στελέχη της κυβέρνησης έδειξαν ως καθ' ύλην αρμόδιο και υπεύθυνο να πάρει θέση, ο γραμματέας της ΝΔ είπε ότι «δεν έχει εισαγγελικές αρμοδιότητες, ούτε είναι καθήκον του να καλεί τον βουλευτή του για το Α ή το Β περιστατικό».
H Μιράντα Ξαφά
Φαιδρές και ανόητες χαρακτήρισε τις χτεσινές καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για κερδοσκοπικά παιχνίδια, στα οποία φέρεται ότι συμμετείχε και η ίδια, η Μιράντα Ξαφά, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
«Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω με τις λεπτομέρειες αυτών των τουλάχιστον ανόητων ισχυρισμών», είπε.
Επίσης, ανέφερε ότι «όποιος εξαπολύει τέτοιου είδους κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού και άλλων ατόμων, καλό θα είναι να έχει και αποδείξεις» και τόνισε:

«Σε αυτή την περίπτωση όχι απλώς δεν υπάρχουν αποδείξεις, αλλά η εταιρία μου, η IJ Partners, έβγαλε χθες ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει ότι αγόρασε ποτέ CDS (ασφάλιστρα κινδύνου) πάνω σε ελληνικά ομόλογα, ή ότι κάποιο από τα στελέχη της αγόρασε CDS ποτέ. Το θέμα λήγει εκεί.»
ethnos

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο ΡΟΚΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ

EINAI AKOMA ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ;ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ 26 ΔΙΣ !! ΜΕ ΤΑ CDS; 

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο τεράστιο σκάνδαλο με την εταιρεία Informed Justice Partners!
Στο σκάνδαλο διαπλέκονται πολλοί παράγοντες! Το σκάνδαλο αποκάλυψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Καμμένος. Διαβάστε την φοβερή αποκάλυψη του μπλόγκ ΟΛΥΜΠΙΑ:

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ CDS. 

Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση.

ΔEITE ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ !!.. Με φωτογραφίες και ΟΝΟΜΑΤΑ:..ΕΔΩ:>>>

Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν μετά από την ενδελεχή έρευνα του βουλευτή Πάνου Καμμένου που πραγματικά δεν υπολόγισε τίποτα και φέρνει στο φως την εταιρεία που κερδοσκόπησε εις βάρος της πατρίδας. Μετά από αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα. Όσοι την στηρίζουν είναι συνυπεύθυνοι. 26 δις εκτιμάται το κέρδος της υπεραξίας.
Η εταιρεία έχει τον απίστευτο τίτλο: Informed Justice Partners, Που βέβαια ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα αφού ο βαθμός πληροφόρησης της είναι τεράστιος ώστε να ποντάρει στο επίμαχο CDS την ώρα που μία πανίσχυρη κυβέρνηση είχε διαδεχθεί την παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή.
Δείτε τώρα τα πρόσωπα που απαρτίζουν την Informed Justice Partners:
Και στο Advisory board φιγουράρει η πασίγνωστη κυρία Μιράντα Ξαφά, του …ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. 
Πήγε εκεί μετά την παραίτηση της!
Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση
Πως σχετίζονται τα πρόσωπα αυτά με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο;
Διαβάστε και φρίξτε:
Jose Maria Figueres: Σύμβουλος στο ίδρυμα i4cense που ιδρυσε ο Ανδρίκος Παπανδρέου, αδερφός του πρωθυπουργού! Σας λέει κάτι το περιβόητο “σκουώς” που έπαιξε με τον αδερφό του και πρωθυπουργό προ ολίγων ημερών; Το ντοκουμέντο που ακολουθεί αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου συνεργάζεται 1. Με εταιρεία του αδερφού του και 2. Με εταιρεία που συμμετέχει στέλεχος της IJ Partners!
Οι οικογένειες Παπανδρέου – Figueres, διατηρούν στενές σχέσεις και σε άλλα επίπεδα, με φόντο την “Πράσινη Ανάπτυξη”. Καμαρώστε* την κυρία Figueres και τον Γιώργο Παπανδρέου στο Davos πριν από λίγο καιρό.
Θεόδωρος Μαργέλλος, ο οποίος στο εξαιρετικά λιτό βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του fund αναφέρει «ότι είχε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως έμπορος προϊόντωνκαι επιχειρηματίας στον τομέα των γεωργικών επιχειρήσεων». Επισημαίνεται ότι επιχειρηματίας με το όνομα Θεόδωρος Μαργέλλος είχε εμπλακεί στη δεκαετία του ’90 με την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, το οποίο επιτήδειοι «βάφτιζαν» ελληνικό και καρπώνονταν επιδοτήσεις εκατομμυρίων δραχμών. (πηγή: Το Ποντίκι). Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, ενώ οι πληφορορίες που τον θέλουν να “εξαφανίζεται” μαζί του με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στα ταξίδια – μυστήριο του πρωθυπουργού στο Παρίσι, διαρρέονται από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.
Michael Demirel (!!). Πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, την εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη υπέγραφε τα περιβόητα Swaps με τον κύριο Παπακωνσταντίνου σύμβουλο, για τα οποία η νυν κυβέρνηση δεν έχει δώσει ακόμα τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τις μηνύσεις. Εάν θέλετε να μάθετε την ιστορική οικογένεια που κατάγεται ο κύριος Demirel, διαβάστε εδώ: Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ’; Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου.
Άλλη μία διαχρονική αγάπη δηλαδή: Η Siemens xορηγός σε ΜΚΟ του Αντρίκου!
Και βέβαια, στην i4cense φιγουράρει το όνομα της κόρης του Ισμαήλ Τζεμ. Δεν είναι βέβαια η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος των Παπανδρέου, αφού έχει προηγηθεί το ασύλληπτο “μπουμπούκι” κυρία Nur Batur, ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. 
Η συνέχεια στους “επαγγελματίες της ενημερωσης” και βέβαια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
* Οι φωτογραφίες εδώ:

Christiana Figueres – World Economic Forum Annual Meeting 2011

DAVOS/SWITZERLAND, 27JAN11 – Christiana Figueres, Executive Secretary, United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC), Bonn; Global Agenda Council on Climate Change, is caputred during the session ‘The New Reality of Climate Change’ at the Annual Meeting 2011 of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, January 27, 2011.
Copyright by World Economic Forum
swiss-image.ch/Photo by Michael Wuertenberg

George A. Papandreou – World Economic Forum Annual Meeting 2011

DAVOS/SWITZERLAND, 27JAN11 – George A. Papandreou, Prime Minister of Greece, gestures during the session ‘Europe: Back to the Drawing Board?’ at the Annual Meeting 2011 of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, January 27, 2011.
Copyright by World Economic Forum
swiss-image.ch/Photo by Moritz Hager
Την αναρτηση την βρηκα στο blog ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  και τα μονα που εχω να προσθεσω ειναι τα εξης
α . εχει αραγε φυλοτιμο να σκεφτει να φυφει μονος του ο λιγουρης ?
β .Ισχυει στην χωρα μας η θανατικη ποινη για αδικηματα εσχατης προδοσιας και οχι μονον?
γ. Μετα απο ολα αυτα δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι το εγγραφο για την χρηματοδοτηση του ΠΑΣΟΚ απο το Ιδρυμα ΡΟΚΦΕΛΕΡ ηταν αληθινο και ο παππους μου ειχε απολυτο δικιο οταν ελεγε οτι ο Αντρεας ηταν ΠΡΟΔΟΤΗΣ
γ. Παιδια σηκωθητε να βγουμε στους δρομους

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ

Τελικά συνέβη κάτι τρομερό.
 Ο Θόδωρος Πάγκαλος τα πήρε χοντρά νευρίασε άρχισε να φωνάζει
να τρέχει πάνω κάτω να σκούζει (ξέρεις κάτι σαν γουρούνι που του παίρνουν το φαγητό) θα αναρωτηθείτε ίσως γιατί.
Μα είναι πολύ απλό, κάθισε ο άνθρωπος να δει λίγο τηλεοραση και τότε συνέβη το ανεπανόρθωτο.
Είδε για πρώτη φόρα την διαφήμιση του Μάρκου του Σεφερλη με τα πατατακια και έγινε έξαλλος
Γιατί σου λέει ο άνθρωπος, είπα μια φορά κι εγώ μαζί τα φάγαμε έτσι να σας κανω βρε παλιολιγουρια Έλληνες να νιώσετε λιγάκι ανεβασμένοι και inn και εσείς κοντέψαμε να με φάτε και τώρα αυτό ε όχι ! παύει πολύ από εδώ και στο εξής το εδώ τα φάγαμε το κρατάω Μονό για μεν άλλωστε ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει με τέτοια κοιλιά με τέτοιο προφίλ με τέτοια.........(τα υπόλοιπα της κουβέντας μυρίζουν)
Τέλος κομμένη η διαφήμιση από εδώ και στο εξής το ΜΆΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ θα έχει copyright και έτσι διαφήμιση τέλος
Ωσ εδώ καλα, από εδώ και πέρα όμως αρχίζουν τα χειρότερα ο Γιώργος ο Παπανδρέου και ο άλλος ο ξέρετε τις απόψεις μου γι αυτόν ο Παπακωνσταντινου ζήλεψαν!
Σου λέει copyright ο Πάγκαλος copyright και εμεις πηγανε λοιπον πρωι πρωι δεν ξερω αν ηταν με το jet και πατενταρησαν ολες τις παρακατω λεξεις διοτι σε αυτες ειδικευονται ητοι¨
                   ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ                          ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΡΙΑ ΠΕΡΝΕΙΣ (αυτό μυριζει νησια)
                      ΔΙΑΛΥΣΗ                                              ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ
   .                 ΠΡΟΣΦΟΡΑ                                             ΡΕΤΑΛΙΑ
        ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ  ΟΣΟ ΟΣΟ                 ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ (καλά δεν ητανε    βεβαια)
βεβαια πολλα προβληματα αναμενεται να δημιουργηθουν στην αγορα εν οψει των Καλοκαιρινων
εκπτωσεων αν δεν επιτραπει η χρηση των ανωτερω λεξεων, αλλα παρ ολα αυτα ο ΓΑΠ ηταν κατη
γορηματικος στις δηλωσεις του.
Μονο ΕΓΩ και το Επιτελειο μου εχουμε το Δικαιωμα να ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ, να δινουμε ΟΣΟ ΟΣΟ,
να ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ,να ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ την επιχειρηση συγνωμη την ΧΩΡΑ  και δεν θα επιτρεψω κανενας αλλος να τσεπωσει (η καρπωθει νομιζω ειπε )τον Τιτλο ΜΟΥ

Βεβαια εδω δεν κανουμε σχολια δεδομενου οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε καταλαβει τις Αρετες την Ειλικρινεια  και την Ευαισθησια του ανδρος σε τετοια θεματα (ππρρρρρ) απλα απολαμβανουμε το βιντεακι του Μαρκου

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΤΑ ΜΑΓΚΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ BY ARVILA MUSIC.GR

                             http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/05/by-arvyla-music.
 
Add To RedditAdd To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
 
 
 
 
 
 

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ


http://simone-le-baron.blogspot.com/

Το κείμενο που κατέθεσε ο “Σπάρτακος” είχε ως εξής:
  Αύριο η Ελλάδα θυμάται και τιμά τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Μιά γενοκτονία που το Ελληνικό Κοινοβούλιο αποφάσισε να μνημονεύει επίσημα στις 19 Μαϊου, αλλά η λήθη υπερίσχυσε θεσμικά της μνήμης. Δεν μπορώ να προσπεράσω το γεγονός ότι ο Δήμος μας Κομοτηνής  δεν κάνει κάποιαν εκδήλωση μνήμης για να τιμήσει τους αδικοχαμένους παππούδες μας, τους ανθρώπους που ξερρίζωσαν μαζί τους φεύγοντας μιά ιστορία 2500 ετών από την γή του Πόντου. Και μιλάμε για μια πόλη κι έναν δήμο με χιλιάδες Πόντιους πρόσφυγες, που ήρθαν στη θρακική γη σε κύματα, από την δεκαετία του 1920 μέχρι τις μέρες μας, είτε απευθείας από τον Πόντο είτε μέσω Ρωσίας, Γεωργίας, Καζακστάν κτλ.     Ναι, λέμε – όχι και πολύ…φωναχτά - πως θυμόμαστε την γενοκτονία αλλά συστηματικά δεν ονομάζουμε τον φονιά, τον άνθρωπο που οραματίστηκε τη μικρασιατική γη με μία μόνο γλώσσα και μία θρησκεία. Αντιθέτως, στη  Θράκη του παραλόγου, στις 19 Μαΐου, θα τιμήσουμε ιδιωτικώς, χωρίς δηλαδή παρουσία θεσμικών αρχόντων, τη μνήμη των νεκρών μας, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι από την Τουρκία θα κάνουν πομπή με τα αυτοκίνητά τους πρός τη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή ντόπιων μουσουλμάνων από Κομοτηνή και Ξάνθη για να τιμήσουν τον αυτουργό της σφαγής Μουσταφά Κεμάλ πασά. 
όλο το άρθρο εδώ 

http://simone-le-baron.blogspot.com/
Για να μην προκαλέσουν ποιους, τους Πομακους ,που μέχρι χθες ζούσανε ειρηνικά και καρφί δεν τους καίγονταν, τον Νταβουτογλου η κανέναν από εδώ που θα του χαλάσουν την δουλεία  και δεν θα πάρει το το νιτερεσο του

Οσο για τον Δημαρχο τον Μπουταρη αν φτασει ολος ο συρφετος στην πολη κριμα .
δ
Δεν θα εχει προλαβει να κανει διαγωνισμο μεσω ΑΣΕΠ για να εχει προσλαβει και πορνες γαι την αναγεννηση των Λαδαδικων οπωτε να εξυπηρετουσε και τους υψηλους προσκεκλημμενους του. Αλλα δεν πειραζει μπορει να ξεκινησει μονος, ετσι κι αλοιως και ο ιδιος και το συναφι του μολις δουνε Οθωμανο τελευταια με μεγαλη ευχαριστηση σκυβουνε για να τον χαιρετησουν φυσικα


η αναρτηση ειναι απο