Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Τσίπρας: «Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απλά ανίκανοι. Είναι επικίνδυνοι»! Πρέπει να ξεκουμπιστούν . . .

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Δεκεμβρίου 20, 2011
Τα βέλη του προς το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης που πλέον παραδέχεται και επισήμως ότι έπεσαν σε όλα έξω, έστρεψε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη στη Βουλή, σε απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη.
Η κυβέρνηση προσπαθεί με νύχια και με δόντια (ακόμα και με στάση πληρωμών από τις εφορίες: Διαβάστε επίσης ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ από το Υπουργείο Οικονομικών! Στάση πληρωμών στις εφορίες για να μην γίνουν ρόμπα με το έλλειμμα του 2010!) να κρατήσει το έλλειμμα το 9%.
«Λίγες μέρες πριν τελειώσει το έτος, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν ξέρει τι του γίνεται. Ούτε καν πόσο είναι το έλλειμμα. Μας έχουν τρελάνει στα μέτρα και δεν ξέρουν αν τα μέτρα αυτά είχαν το παραμικρό αποτέλεσμα. Δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ομολογήσουν την αποτυχία;», διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.
«Σε κάθε περίπτωση, την ώρα που το μνημόνιο έχει αποτύχει και οι δανειακές συμβάσεις μας έχουν οδηγήσει στην καταστροφή, αυτοί θέλουν να φέρουν και άλλα μέτρα, θέλουν να παγώσουν την επιστροφή φόρου και να φέρουν και νέα μνημόνια».
«Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απλά ανίκανοι. Είναι επικίνδυνοι», υπογράμμισε, «μας οδηγούν στην καταστροφή και όσο γρηγορότερα ξεκουμπιστούν, τόσο το καλύτερο για τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου