Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνες τραγουδιστές σε μιναρέδες του «Αττίλα»

Μια αβλεψία της «Υπηρεσίας Θρησκευτικών Υποθέσεων» του ψευδοκράτους μετέτρεψε το σύστημα εκπομπής μουσουλμανικών προσευχών σε λαϊκό πρόγραμμα με γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές!

Έλληνες τραγουδιστές σε μιναρέδες του «Αττίλα»

Επιμέλεια: Βελισσάριος Δραγάτσης
Αντί για προσευχές, κατανυκτικά... ζεϊμπέκικα απόλαυσαν στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας οι Τουρκοκύπριοι. Αντί τη φωνή του ιμάμη ακούστηκαν γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές. Αντί για πλάκα κοντεύει να προκύψει ζήτημα με εθνικές, θρησκευτικές και διπλωματικές διαστάσεις!
Το θέμα θα μπορούσε να αποτελεί ένα εύθυμο ρεπορτάζ του τουρκοκυπριακού Τύπου και να αποδοθεί στην προσέγγιση των δύο κοινοτήτων της Μεγαλονήσου. Οι εγκάθετοι του τουρκικού πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου, ωστόσο, προβαίνουν για μια ακόμα φορά σε ένα ξέσπασμα μισαλλοδοξίας και προκλητικότητας εναντίον της ελληνικής πλευράς. Ο τουρκοκυπριακός Τύπος κάνει λόγο για εισβολή της ελληνικής μουσικής και αφήνει αιχμές περί… προβοκάτσιας!
Το περιστατικό έχει ως εξής: Η αποκαλούμενη «Υπηρεσία Θρησκευτικών Υποθέσεων» εγκατέστησε σε κάποια τζαμιά δίκτυο συστημάτων ραδιοφωνικών εκπομπών κι άρχισε να μεταδίδει τις καθημερινές θρησκευτικές λειτουργίες από τα ερτζιανά. Προφανώς διότι δεν επαρκούν οι ιμάμηδες.
Ποιοι είναι οι τραγουδιστές
Για αρκετό καιρό το σύστημα των… ραδιο-προσευχών λειτούργησε σωστά. Πριν από λίγο καιρό όμως στις συχνότητες των ιμάμηδων άρχισαν να μεταδίδονται ελληνικά λαϊκά τραγούδια, καψουροτράγουδα αλλά και διάλογοι! Μεταξύ σοβαρού και αστείου, πηγές από τη Λευκωσία ανέφεραν ότι αντί για τον ιμάμη μπορούσε να ακούσει κανείς Γιώργο Νταλάρα, Νίκο Κουρκούλη, Πλούταρχο, Πασχάλη Τερζή, Βασίλη Καρρά, ακόμα και Αντώνη Ρέμο!
Σεκλέτια με την Άγκυρα
Μετά τα βαριά σεκλέτια από τα τζαμιά η αποκαλούμενη «Υπηρεσία Θρησκευτικών Υποθέσεων» των κατεχομένων απέδωσε το γεγονός σε ελληνική προβοκάτσια και μάλιστα άρχισε να διατυπώνει νέες θεωρίες συνωμοσίας.
Ο επικεφαλής της ψευδο-ϋπηρεσίας κ. Ταλίπ Αταλάϋ έφθασε στο σημείο να ζητήσει από το τουρκικό υπουργείο Επικοινωνιών την αποστολή ειδικού κλιμακίου τεχνικών και εμπειρογνωμόνων για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Δήλωση μετανοίας
Στη δήλωση που έκανε ο κ. Αταλάϋ για να δικαιολογήσει τους σεβντάδες και τα ζεϊμπέκικα ανέφερε: «Οι Ελληνοκύπριοι εισβάλλουν στις συχνότητες μας. Εκπέμπουν ελληνικά τραγούδια από τις συχνότητες μας. Καλέσαμε τεχνικό συνεργείο από την Τουρκία. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα επειδή είμαστε μια μη αναγνωρισμένη χώρα. Θα ζητήσουμε από τους Ελληνοκυπρίους να μην εισβάλλουν στις συχνότητες μας».
Το θέμα είναι να μη ζητήσουν αντί εξηγήσεις, τίποτε πανέρια με γαρύφαλλα στο τέλος…
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου