Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ

Βγήκε το λοιπόν ο Παντελής ο Καψής ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος και τι μας είπε ότι δεν αποκλείεται ο Λουκάς Κλεφτοδήμος να συνεχίσει να Πολιτεύεται (κι είχαμε μια φαγούρα )καθότι ως Τεχνοκράτης πληρεί τις νέες προϋποθέσεις(που θέτει μάλλον η Μέρκελ)Δηλαδή Γλυκάθηκε και θέλει να μας κάτσει στον σβέρκο.

 Τι σημαίνει αυτό ότι επιβεβαιώνεται ο χρυσός κανόνας που ο Λαός μας πάντα έλεγε Δηλαδή : Οι πουτάνες, οι κλέφτες, και οι πολιτικοί άμα γλείψουν το μέλι (έκαστος στο είδος τους ,να μην κάνουμε περαιτέρω ανάλυση την κουτάλα δεν την αφήνουν με τίποτα)
Και ο Κλεφτοδημος μην τον βλέπετε έτσι Μουλωχτό είναι και τα τρία σε ένα Πουτάνα στα Οικονομικά,(Τσιράκι της Goldman Sachs) βλέπεις ,τον βάζαμε να διοικεί τις Τράπεζες και αυτός τις ξεπούλαγε από μέσα, Αρχικλέφτης και δεξιοτέχνης στις Λαμογιές, τόσα λεφτά μας έφαγε με το Χρηματιστήριο και κανένας δεν τον πήρε πρέφα ότι αυτός ο ,Πούστης με τον Καριόλη τον Σημίτη
τα κάνανε πλακάκια και μας αφήσανε πανί με πανί. Αυτός άλλαξε τα νούμερα και μπήκαμε στην ΟΝΕ και σήμερα όλος ο κόσμος του κουνάει και το χέρι και δεν του ρίχνει πέντε φάσκελα να δει τον Ουρανό σφοντίλι.
Αυτό το (κανίς) λαμόγιο είναι που μέχρι προχθές έλεγε ότι εγώ είμαι τεχνοκράτης και έχω εθνική αποστολή, και τ αρχίδια μου κουνιούνται μέχρι που ο Γεωργάκης προκείμενου να μην είναι μόνος του στην Μάντρα στο Γουδί  τον έσπασε στα κόλπα .
?Μια μίζα εδώ μου ήρθε να κάτσω και να ρίξω ένα ρεμπέτικο (που λέει και ο Μητροπάνος) ,άμα ματσώνεσαι σε πιάνει το σκελετικό και ανεβάζει.
Και σου λέει : Ρε μεγάλε  Ελα να σε κάνουμε Πρωθυπουργάρα να κονομάς εσύ να πισωκονομάω εγώ και να τρώω τον άμπακα να ξεπουλήσουμε και την Ελλαδίτσα μια χαρά στους Γερμανούς.
Και αρχίζει και σου λέει τι να κάνεις ο ακατονόμαστος
Οπότε γλυκάθηκε το κανίς και σιγά μην ακούσει τον Σαμαρά και κάτσει
μέχρι τον Φεβρουάριο .
Θέλει να μείνει.
 αυτή η πουτάνα η καρέκλα βλέπεις ή  μέλι έχει ή κανένα δονητή από κάτω 
και όποιος κάθεται γλυκαίνεται και δεν θέλει με τίποτε να σηκωθεί .

Πάντως ο Μάρκος τους τα έχωνε από παλιά, απ ότι φαίνεται από τότε ο κόσμος είχε μεγάλη εκτίμηση στο πρωθυπουργιλίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου