Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ "Μεγάλες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εισπρακτικές εταιρείες ανακοίνωσε για την είσπραξη χρεών ο Βενιζέλος!"

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Δεκεμβρίου 16, 2011
Το γράφαμε εδώ και καιρό ότι το Υπουργείο Οικονομικών εδώ και καιρό έχει αφήσει στο έλεος του θεού τις εισπράξεις από φόρους κτλ. έχοντας ως μόνο στόχο να βάλει κάποια στιγμή ιδιώτες στη θέση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
Αυτή η στιγμή ήρθε, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι στη μάχη για τις εισπράξεις του δημοσίου θα μπουν μεγάλες εισπρακτικές εταιρείες οι οποίες εξειδικεύονται στην είσπραξη ιδιωτικών χρεών και τραπεζικών χρεών.
Επίσης είπε ότι ολοκληρώνεται η διαδικασία επιλογής νομικών και λογιστικών συμβούλων για να διαχειριστούν τα ληξιπρόθεσμα.
Βγάζει άχρηστους τους εργαζομένους στο Δημόσιο ή μας φαίνεται για να τους βγάλουν σε εφεδρεία ή να τους απολύσουν με μεγαλύτερη ευκολία, έχοντας μια δικαιολογία παραπάνω για αναποτελεσματικότητα;

Ένα ακόμα από τα μέτρα που δεν είναι για το συμφέρον της Ελλάδας ,που δεν του πολυαρσουν΄, αλλά που πρέπει να κάνει γιατί έτσι τον διατάζουν?
γιατί από αυτά παίρνει μίζα?
 ή γιατί βασικός τους στόχος είναι απλά να καταστρέψουν την Χώρα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου