Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ Στάση πληρωμών στις εφορίες για να μην γίνουν ρόμπα με το έλλειμμα του 2010!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Δεκεμβρίου 20, 2011
Έδωσαν εντολή στις εφορίες να παγώσουν όλες τις επιστροφές φόρου και τους συμψηφισμούς έως το τέλος του έτους!
Τι σημαίνει αυτό; Στάση πληρωμών, να μην βγαίνει τίποτα από τα κρατικά ταμεία, αλλά μόνο να εισπράττει φόρους!
Ο λόγος; Να μην ξεπεράσει το έλλειμμα του προϋπολογισμού το 9%, που αποτελεί τον αναθεωρημένο στόχο, για να μην γίνουν ρόμπα ότι ξέσκισαν την οικονομία με φόρους και μέτρα και το έλλειμμα να παραμείνει στα επίπεδα του 2010!
Με τέτοια «οικονομικά μυαλά» προχωρά η Ελλάδα και προσπαθεί να βγει από την κρίση. Με τέτοιες πρακτικές έχουμε πορευθεί όλους αυτούς τους μήνες για να φτάσουμε στο σημείο να «κρύβουμε» στοιχεία για να κρατήσουμε το έλλειμμα χαμηλά, όταν πριν από 2 χρόνια κάναμε ακριβώς το αντίθετο: κάποιοι έκαναν τα πάντα για να έχουμε το μεγαλύτερο έλλειμμα στην Ευρώπη και το έπραξαν με διπλή αναθεώρηση των στοιχείων, βάζοντας μέσα στα ποσοστά ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε.
Την απόφαση έλαβε (ποιος άλλος;) ο συνταγματολόγος Υπουργός Βενιζέλος, σε μια σύσκεψη στην οποία δεν συμμετείχε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, με αποτέλεσμα ο Παντελής Οικονόμου να εκφράσει εμμέσως τη δυσαρέσκειά του, εκδίδοντας αντίθετη εντολή, δηλαδή ζητώντας την αντικειμενικοποίηση του συστήματος επιστροφής των φόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου